Categories: SocialUltima ora

Scandalagiul cu dosar penal dupa protestul de sambata este fiul unui consilier PSD

Scandalagiul care a agresat, sâmbătă seară, un cameraman la protestul din Piața Victoriei, este fiul unui consilier local PSD din comuna Variaș! Interesat este însă altceva: o parte din televiziunile centrale au susținut că atât acest tânăr, cât și cei care îl însoțeau erau „susținători” ai candidatului ACL.

Sâmbătă, 8 noiembrie, timișorenii au ieșit în stradă pentru a protesta, în principiu, împotriva modului în care s-au desfășurat alegerile în diaspora. La protest au existat însă și câteva incidente la care a fost nevoie de intervenția jandarmilor. Acest lucru a fost de ajuns pentru ca întreaga manifestație de la Timișoara să fie considerată, de unele televiziuni centrale, una de o violență extremă. Cel mai citat incident a fost cel în care unul dintre tinerii prezenți în Piața Victoriei a lovit camera România TV. Postul de televiziune a prezentat cazul susținând că „zeci de susținători ai lui Klaus Iohannis de la Timișoara au fost amendați de jandarmi, iar unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal după ce a atacat jurnaliștii”. În seara respectivă s-au aplicat însă… cinci amenzi, nu zeci.

Surpriza cea mare a apărut atunci când o anchetă a colegilor de la adevarul.ro a demonstrat cine este tânărul violent, despre care comunicatul oficial al poliției a precizat doar că are 18 ani și este din Variaș. Conform adevarul.ro, agresorul se numește Marian Dragan Lakatoș și este fiul consilierului PSD Maria Lakatoș, din comuna Variaș! Maria Lakatoş susține că fiul ei a absolvit Liceul Auto și voia să se facă fotbalist. Tânărul a plecat de acasă și acum ar lucra ca agent de pază la o firmă din Timişoara. Femeia, citată de adevarul.ro, susține că, în ziua protestului, fiul ei i-ar fi spus că merge la Oradea și că a fost șocată când l-a văzut în pozele din Piața Victoriei din Timișoara.

Dragan Lakatoş spune că a lovit cameramanul pentru că… s-a enervat! „L-am rugat să nu mai filmeze. Mi-au venit mai multe camere în faţă şi, fiind un pic recalcitrant, am dat cu mâna spre cameră. Probabil că el s-a speriat şi a tras de cameră. Ăsta a fost evenimentul din punctul meu de vedere (…) am fost ca să îmi exprim punctul meu de vedere şi (…) să schimb ceva, dar nu ştiu dacă am reuşit ceva”, a declarat tânărul, pentru aceeași sursă. El admite, de asemenea, că a mers la miting alături de mai mulți indivizi, dar spune că pe unii nu-i cunoștea. „Am zis că mergem să ne uităm. După aceea au degenerat lucrurile pentru că au început şi camerele, a început lumea să strige, toată lumea cu camerele pe noi, la nervi am cedat. Ne-am pus în faţă că am vrut să fim acolo în faţă să vedem ce se întâmplă, eram curioşi. Unii sunt colegi de-ai mei, pe unii nu îşi ştiam decât din vedere”, a mai spus tânărul. (sursa foto: www.pressalert.ro)

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

5 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

7 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

8 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

9 ore ago