Vasile catre Bojin: „Poporul sustine politicieni care nu mai umbla ursul pe dupa cires”

Scandalurile și contrele de la Consiliul Județean Timiș continuă chiar și după terminarea campaniei electorale. Ca de obicei, protagoniștii certurilor au fost consilierul județean Marian Vasile (PNL) și președintele CJ Timiș, social-democratul Titu Bojin. Cei doi au schimbat replici aspre, totul din cauza unei proceduri banale.

La începutul ședinței de plen a Consiliului Județean Timiș de miercuri, pe ordinea de zi se afla și un punct prin care se cerea împuternicirea președintelui consiliului pentru a semna niște documente la sfârșit de an. Această practică este comună, dar, pentru aleșii locali din Timiș, a fost motiv de ceartă. Totul a început atunci când liberalul Marian Vasile a solicitat ca acel punct să fie votat separat sau să fie amânat pentru ședința următoare. De aici s-au încins spiritele. Liberalul a profitat de moment pentru a-i aminti lui Bojin că la alegerile prezidențiale s-a demonstrat faptul că PSD și-a pierdut din popularitate.

Cred că ar fi oportun ca această desemnare a dumneavoastră, de împuternicire, ca să semnaţi actele consiliului judeţean, fără a ne implica pe noi, să se facă în şedinţele viitoare. Cred că aţi văzut că, la aceste alegeri prezidenţiale, poporul şi-a exprimat dorinţa de a susţine politicieni care nu mai umblă ursul pe după cireş. Voinţa poporului a fost pentru schimbarea abordării politice. Rugămintea mea este să fiţi ceva mai înţelept, să ne luaţi în seamă abordările, nu atât de multe vorbe, pe noi nu ne ameţiţi, nici poporul. Dacă nu facem construcţia pentru cetăţeni, am putea să ne trezim cu ei în stradă şi alegeri anticipate. Voinţa poporului în România a fost foarte clară. V-aş ruga să băgaţi în seamă această rugăminte a mea”, a solicitat Marian Vasile. Bojin nu a fost prea impresionat de declarația lui Vasile și i-a solicitat să-l anunțe când PNL-ul își va deschide „prima școală de pregătire a cadrelor la PNL”, pentru că… vrea și el să vină!

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

8 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

9 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

14 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

15 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

15 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago