Se cauta inspector antifrauda la primarie! 13 posturi scoase la concurs in februarie

Primăria Timișoara face angajări la început de an. Sunt scoase la concurs 13 posturi, din care cinci pentru personal contractual. Cel mai interesant dintre ele este cel de inspector de specialitate la corpul de control și antifraudă al primarului. Dacă vă interesează, trebuie neapărat să aveți în CV și cel puțin cinci ani într-o funcție de conducere.

Pe site-ul municipalității au fost publicate două anunțuri pentru tot atâtea concursuri de angajare, care vizează, în total, 13 posturi. Primăria caută să angajeze medic și asistent medical, un expert sportiv și un inspector de specialitate pentru Parcul Copiilor, dar și opt consilieri la diverse birouri și direcții. Cel mai interesant post scos la concurs este însă cel de inspector de specialitate 1A la corpul de control și antifraudă al primarului. Cei interesați trebuie să aibă studii superioare tehnice de lungă durată, cu diplomă, un master/curs postuniversitar în management finanțe, marketing și resurse umane în administrația publică; diplomație și securitate, să știe să folosească pachetul Microsoft Office la nivel mediu și să cunoască două limbi de circulație internațională, din care obligatoriu limba engleza la nivel avansat. Există, de asemenea, condiții legate de vechime: minimum nouă ani în specialitatea studiilor, dar și cel puțin cinci ani într-o funcție de conducere. Atât inspectorul de la corpul de control, cât și medicul, asistentul medical, experul sportiv și inspectorul pentru Parcul Copiilor vor face parte din personalul contractual al PMT. Altfel spus, ei nu vor avea statut de funcționar public, iar contractele de muncă vor fi încheiate pe perioadă determinată sau nedeterminată, în funcție de post.. Celălalt concurs se referă la următoarele posturi: consilier clasa I grad superior – Serviciul Relația Directă cu Cetățenii, consilier clasa I grad superior – Biroul Evidență Patrimoniu, consilier clasa I grad superior și consilieri clasa I grad debutant – Compartiment Licitații, consilier clasa I grad superior și consilier clasa I grad debutant – Serviciul spații verzi și locuri de joacă, consilier clasa I grad principal și consilier clasa I grad asistent – Biroul Drumuri și Poduri. Concursurile propriu-zise vor avea loc pe 10 și 12 februarie. Bibliografiile de concurs pot fi consultate aici și aici.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

9 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

10 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

11 ore ago