Categories: Politicieni

Robu, doua ore cu Obama! Alaturi de 3.500 de oameni, la Micul Dejun cu Rugaciune!

Ultra-încântat! Așa se declară, pe Facebook, primarul Nicolae Robu, după ce a fost, joi, la Micul Dejun cu Rugăciune de la Casa Albă. Edilul s-a numărat printre cei 3.500 de participanți la eveniment, dar… n-a putut să facă nicio poză cu președintele Barack Obama.

Primarul Nicolae Robu este, de câteva zile, în America și a postat pe Facebook poze de la cele câteva întâlniri pe care le-a avut cu diverși politicieni. Din „galeria” sa foto lipsește însă cea mai importantă imagine: cea cu președintele Barack Obama! Robu a fost, joi, unul dintre cei 3.500 de participanți la Micul Dejun cu Rugăciune de la Casa Albă, manifestare ajunsă la cea de-a 63-a ediție și „aureolată de prezența președintelui Barack Obama”. O astfel de întâlnire nu putea rămâne nemarcată pe Facebook. „Am avut onoarea să mă numar, la Washington, printre cei 3.500 de participanți din întreaga lume, la a 63-a ediție a «National prayer breakfast». Totul a fost impresionant! Doar trei nume de personalități prezente vreau să dau: Dalai Lama, John McCain, contracandidatul lui Barack Obama la alegerile prezidențiale din 2008- și… președintele Barack Obama însuși! Cu senatorul John McCain am avut onoarea să stau puțin de vorbă și chiar să fac o poză, chiar înainte de sosirea președintelui Barack Obama. Mai rar un politician care să emane atâta căldură sufletească blândă!”, a scris Robu vineri. Primarul Timișoarei nu a putut însă să imortalizeze venirea președintelui Barack Obama. „Din păcate, după sosirea președintelui Barack Obama, fotografierea și filmarea au fost strict interzise, din rațiuni de securitate care trebuie înțelese în lumea agitată, uneori cu accese de demență, în care trăim (…) Președintele Obama a stat cu noi două ore, între 8 și 10!”, a explicat Robu de ce n-a putut posta și o fotografie cu omul cel mai puternic de pe planetă.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

55 de minute ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

13 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

14 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

15 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

19 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

20 de ore ago