Categories: Social

A plouat cu amenzi in Complex! Politia Locala a descoperit masinile parcate ilegal si gunoaiele

Boschetari, șoferi care parchează cu nesimțire, gropi de gunoi improvizate și buticuri fără acte în regulă – asta au găsit polițiștii locali în timpul unei acțiuni desfășurate în Complexul Studențesc. Oamenii legii au dat o mulțime de amenzi, din care una către supermarketul pentru care s-a făcut derogarea de la vânzarea de alcool în campus.

„Polițiștii locali au desfășurat, săptămâna trecută, o amplă acțiune pe linie de ordine publică, circulație rutieră, protecția mediului și inspectie comercială în Campusul Universitar”, transmit reprezentanții instituției. Razia s-a lăsat cu nu mai puțin de 119 amenzi. Cele mai multe dintre ele au fost date unor scandalagii, dar și șoferilor care și-au lăsat mașinile în locuri în care acest lucru este interzis. Polițiștii au găsit 13 cerșetori, pe care i-au trimis spre localitățile din care provin și tot atâtea mașini abandonate pe domeniul public. Printre cămine, oamenii legii au depistat mai multe rampe de gunoi ilegale, astfel că au trecut la verificarea contractelor încheiate de agenții economici care își desfășoară activitatea în zona Complexului Studențesc cu operatorul de servicii publice de salubrizare. Zece firme au fost amendate. Printre acestea, SC Market Insomnia SRL, SC Aroma Center SRL, dar și SC Profi-Rom Food. „Pe linie de comerț, au fost verificate 35 societăți comerciale, fiind aplicate 13 sancțiuni, cele mai multe dintre acestea pentru lipsa acordului de funcționare. Printre firmele amendate se numără SC Larisastyl SRL, SC Manitaris Company SRL, SC Brc Muscelul SRL, California Partners SRL și altele”, mai spune Poliția Locală. Agenții au constatat, de asemenea, existența mai multor terenuri virane nesalubrizate și neîntreținute. Proprietarii acestor urmează să fie identificați și, ulterior, sancționați.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

O oră ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

2 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

3 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

3 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

4 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

4 ore ago