Categories: Politicieni

Liderii PMP se intalnesc la Timisoara! Traian Basescu inca nu si-a confirmat prezenta

Timișoara va fi, în weekend, punctul de întâlnire pentru mai-marii Partidului Mișcarea Populară. Toți liderii PMP, dar și alți reprezentanți ai organizației politice, se vor afla în capitala Banatului, la o întâlnire regională. Președintele Traian Băsescu, deși invitat, încă nu și-a confirmat prezența.

Reuniunea PMP va avea loc sâmbătă, 21 martie, în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, de la ora 15. Aici sunt așteptați sute de reprezentanți ai partidului atât de la nivel național, dar și din județele Arad, Hunedoara și Caraș-Severin. Întâlnirea regională de la Timișoara este prima de acest tip, urmând să fie alte șapte întâlniri pe parcursul anului, în alte localități din țară. Printre invitații se numără și Traian Băsescu, dar acesta nu și-a confirmat încă prezența. „Evenimentul va avea loc, clar, în weekend (…) Traian Băsescu a anunțat întâlnirea PMP de la Timișoara și l-a prezentat ca pe un eveniment foarte important al partidului. Nu a dat încă un răspuns. (…) Noi am lansat invitația, știe de eveniment. Este primul eveniment de acest gen, respectiv este o întâlnire zonală la care participare încă trei județe: Arad, Hunedoara și Caraș-Severin. (…) Este invitat și și-a confirmat prezența președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu. Absolut toți liderii partidului vor fi la Timișoara, plus toți președinții de organizații din țară, pentru că, așa cum am mai spus, se va ține inclusiv Colegiul Național”, a declarat Roxana Iliescu, președintele PMP Timiș Acesta mai spune că și reprezentanți ai PNȚCD Timiș vor fi invitați la eveniment, având în vedere că între partide există o alianță de pe vremea alegerilor prezidențiale din 2015, când cele două grupări au susținut candidatura Elenei Udrea.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

11 minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago