Categories: Alegeri

PNL Timis are un singur candidat sigur! Restul, dupa 1 septembrie

Cu fuziunea pe ultima sută de metri, liderii PNL Timiș sunt deja cu ochii pe viitori potențiali candidați. Nicolae Robu și Dan Popa, copreședinții filialei județene, știu deja ce fel de candidați și-ar dori, dar totul depinde de sondaje și de dorința acestora de a munci. Cert e un lucru: cereri pentru candidaturi sunt deja o grămadă.

Data de 1 septembrie marchează oficial momentul în care liderii PNL Timiș vor începe să se concentreze asupra alegerilor locale din 2016. Totuși, înainte de a face acest pas, copreședintele Dan Popa vrea ca fuziunea să fie încheiată în județ. „Încă nu s-a stabilit. Eu am prezentat, alături de colegul meu, copreședintele Robu, un program în care apare că, până la 1 iunie, încercăm să realizăm fuziunea în toate localitățile, doar două-trei sunt cu probleme. În perioada iunie-septembrie, cu aceste fuziuni încheiate, vom încerca să realizăm o chimie între cele două părți”, a declarat Popa. În ceea ce privește candidatul la Primăria Timișoara, lucrurile sunt simple… candidatul ideal este Nicolae Robu. În cazul celorlalte poziții, respectiv cele de primari, consilieri locali și consilieri județene lista este deschisă. „Candidatul ideal pentru primărie deja îl avem și se numește Nicolae Robu. Pentru ceilalți candidați în primul rând e vorba de dorință. În al doilea rând este vorba de muncă, iar apoi de poziție, de imagine și de sondaje. Căutăm oameni care să fie legați de partid nu de un viitor pentru ei, oameni care vor un viitor pentru partid”, a mai spus Popa. Acesta a dezvăluit că există deja foarte multe solicitări din partea doritorilor: „Avem multe solicitări, le analizăm. Sunt mulți oameni noi în politică și își doresc să muncească, dar în general vrem să promovăm oameni care au fost lângă noi atunci când am dus greul, nu numai când a fost ușor. Eu personal, dar și colegul meu (n.r. – Nicolae Robu), nu vrem să facem politică pentru candidați, ci vrem acei colegi care înțeleg că trebuie să ducă mai departe partidul”, a concluzionat Dan Popa.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

3 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

5 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

8 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

8 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

8 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

8 ore ago