Categories: Social

Ajuta cainii din Timisoara! Cu doar 5 lei le poti salva viata

Pentru a evita înmulțirea excesivă a câinilor metiși din Timișoara, asociațiile de protecție a animalelor strâng, de câteva luni, donații pentru a-i ajuta pe proprietarii de patrupede să-și sterilizeze gratuit cățeii. Acțiunea a dat roade în orașul de pe Bega, dar încă mai e nevoie de bani.

Trei asociații care se ocupă de protecția animalelor din Timișoara și-au propus să strângă donații pentru a-i ajuta pe proprietarii de câini să-și sterilizeze animalele. Acțiunea se îndreaptă către cei care nu au posibilități financiare. Astfel, a luat naștere campania „5 lei pentru sterilizări gratuite”, care a strâns până acum peste 2.400 de lei. Cei care doresc să se implice în această campanie pot donații până la data de 10 iunie. De asemenea, Asociațiile „Pieces of Heaven” și „Animal care Team Timișoara” au spart gheața și au efectuat zeci de sterilizări. „Pentru cei care donează, cinci lei nu reprezintă o sumă mare, dar pentru câinii sterilizați, cinci lei însemnă salvarea unor vieți. Familii care nu își duc câinele la veterinar, că nu știu sau nu își permit, alimentează strada cu zeci de pui, din șase în șase luni, la fiecare tură de călduri a cățelelor. Donând cinci lei, puteți ajuta la scăderea numărului de câini de pe stradă și la educarea unei comunități în spiritul legii și al respectării animalelor”, spune Alina Văcaru, managerul Asociației Pet Hope Timișoara. Campania este cu adevărat transparentă, iar banii pentru donații se pot transfera prin virament bancar sau prin paypal. De asemenea, pentru banii primiți în cash se dau chitanțe. Fiecare câine sterilizat este trecut într-o bază de date, astfel încât să se știe exact care este numărul animalelor care au beneficiat de pe urma strângerii de fonduri. Mai multe informații despre campanie găsiți aici și aici, dar și prin e-mail sau la numărul de telefon 0723-004.769.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

O oră ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

13 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago