Concluzia lui Robu, dupa ziua lui: Nu am avut timp sa sarbatoresc cu familia

Criticat pentru că a decis să dea drumul traficului prin pasajul Michelangelo chiar de ziua lui, primarul Nicolae Robu califică drept „bazaconii” toate speculațiile. Edilul spune că, de fapt, a fost o zi mult prea agitată și că… ar fi vrut să aibă timp să sărbătorească alături de familie.

28 mai 2015. Ziua în care primarul Nicolae Robu a împlinit 60 ani, dar și ziua în care s-a deschis complet traficul în intersecția de la Michelangelo, ACS Poli și-a recăpătat dreptul de a juca în alb-violet, iar PNL Timiș a devenit prima filială liberală cu fuziunea completă. Din punctul de vedere al edilului, e vorba doar de coincidențe fericite. Din punctul de vedere al unor timișoreni, exprimat cu ironie sau cu tristețe pe rețelele de socializare, totul amintește de vremurile de dinainte de 1989 și de „conducătorul mult iubit”.

„Cine spune asemenea bazaconii care nu au legătură cu realitatea? Eu nu am treabă dacă un om gândeşte paralel cu ce se întâmplă. Nu am implicat pe nimeni în sărbătorirea zilei mele. Am invitat niște persoane să participe, pentru două ore, la ziua mea. Ce ați fi vrut? Să nu dau în folosință pasajul Michelangelo la termen, să aștept ca, peste noapte, să se mai rupă nişte jardiniere? Ședința PNL era programată pentru vineri, tocmai ca să nu se suprapună peste ziua mea, dar Alina Gorghiu nu putea să vină vineri. Special ca să nu se întâmple asta, am stabilit să facem totuși joi, chiar dacă eu voi avea mai puțin la dispoziție pentru mine. Concluzia a fost că nu am putut sărbători cu familia”, a spus, vineri, edilul. Pasajul Michelangelo a fost deschis traficului joi seară, cu un cvartet de coarde, cu filmuleț de prezentare și tăiere de panglică. Asta, după ce primarul le-a spus, la prânz, invitaților la ziua lui că a aflat prin SMS, exact la ora 11:33, că lucrările au fost finalizate. Tot cu aceeași ocazie, Robu a aflat și că echipa sa de suflet, ACS Poli, va putea juca în alb-violet din sezonul viitor.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

12 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

12 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

17 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

18 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

18 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

20 de ore ago