Categories: Politicieni

PSD, mesaj pentru Robu, dupa potop: Din 2016, facem noi tot ce n-ati facut pentru Timisoara!

Timișoara a fost dată peste cap joi seară de o ploaie torențială, care a paralizat traficul și a inundat toate pasajele. Mai puțin unul: cel de la Michelangelo. Primarul Nicolae Robu a anunțat asta încântat pe Facebook. Tot pe Facebook a primit și un răspuns, din partea lui Freddy Simonis, șeful grupului PSD din CL.

„Mare tristețe pentru cârcotași: pasajul Michelangelo a trecut cu brio și proba de… apă (…) Orice om cu mintea limpede vede acum cât de frumoasă și cât de funcțională este, post-lucrări, întreaga zonă Michelangelo! Nicio problemă cu apă nu a fost acolo niciodată de la darea sa în funcțiune, nici măcar când Timișoara a avut parte de una din cele mai mari ruperi de nori”, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook. Asta, după ce, joi seară, la Timișoara a căzut o ploaie torențială care a paralizat întregul oraș. Șoferii au rămas blocați sub pasajele Jiul și Popa Șapcă, semafoarele nu au funcționat, iar zeci de subsoluri au fost inundate. Edilul și-a anunțat prietenii virtuali și că urmează ca, în scurt timp, să înceapă simultan lucrările de lărgire a șoselei și a pasajelor Jiul și Popa Șapcă.

Replica a venit, vineri la prânz, din partea șefului grupului de consilieri PSD din CL Timișoara. Aflat la Sulina, la o școală de vară, la fel ca primarul, Alfred Simonis i-a transmis lui Robu un mesaj, tot prin intermediul Facebook. „Nu vă reproşez că pasajele Jiul şi Popa Şapcă au fost inundate, din nou, joi noaptea, pentru că, ştiu, nu le-aţi făcut dumneavoastră. Nu vă imput nici măcar faptul că, deşi aveţi mai bine de trei ani de când sunteţi primar, puteaţi rezolva aceste pobleme. Nici ideea de a poziţiona strategic o maşină de intervenţie la Michelangelo, în caz de nevoie, nu este de reproşat (…) De asemenea, nu vă reproşez că vă îngrijiţi doar de proiectele asumate în nume personal, în timp ce oraşul este lăsat de izbelişte”, a scris social-democratul. Simonis crede că altele ar trebui să fie prioritățile edilului. „Apropo de apă, nu vă reproşez nici că visaţi la fântâni colorate de milioane de euro. Dar, poate, în ceasul al doisprezecelea, conştientizaţi că Timişoara are nevoie şi de realizarea unor proiecte mai mici, dar foarte importante, nu doar de metrouri, grădini suspendate, fântâni şi alte trăsnăi. Dacă nu doriţi să le faceţi, nu-i nicio problemă. Le facem noi din 2016 încolo…”, a continuat consilierul social-democrat. PSD încă nu și-a anunțat candidatul pentru Primăria Timișoara în 2016. Săptămâna trecută, președintele Sorin Grindeanu vorbea despre trei nume, dar spunea că lista este deschisă și nu excludea chiar o candidatură proprie.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

4 ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

7 ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

7 ore ago

Se pregătește cea mai nouă ediție a Ezoteric Fest

Expo Timișoara Internațional în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Timiș vor organiza…

7 ore ago

Studiul de prefezabilitate al sălii polivalente de la Timișoara este aproape gata

Acum, că problema stadionului nou al Timișoarei a fost ”rezolvată”, viceprimarul orașului abordează cel de-al…

7 ore ago

Poate începe noul vot pentru bugetarea participativă, regulamentul a fost aprobat

Timișoara va avea și în acest an bugetare participativă, cetățenii urmând să decidă direct unde…

8 ore ago