Categories: Politicieni

Pe motiv de sacosa cu bani in campanie, Maria Grapini se gandeste sa-l dea in judecata pe Traian Basescu

Europarlamentarul Maria Grapini este foarte nemulțumită de declarațiile făcute în ultima perioadă de Traian Băsescu și de Elena Udrea. Cei doi au spus că, în campanii, politicienii au dat bani „cu sacoșa”, iar această practică a fost aplicată la toate partidele. Grapini se gândește serios să-l dea în judecată pe fostul președinte al României.

Maria Grapini, liderul PPU Timiș, susține că ultimele declarații făcute de Traian Băsescu îi afectează imaginea. Europarlamentarul spune că discursul lui Traian Băsescu, despre banii dați cu „sacoșa” de politicieni în campaniile electorale, întrece orice limită. „Vreau să aduc în discuție manipularea grosolană făcută de Traian Băsescu și de Elena Udrea în această perioadă. În primul rând, Traian Bădescu și Elena Udrea sunt culpabili prin declarațiile pe care le fac: «Da, toată lumea a luat cu sacoșa bani și i-a dat presei. Doar nu vă imaginați că au adus bani de acasă» și multe alte declarații aiuritoare, dar adevărate în ceea ce îi privește pe ei. Însă a mă acuza pe mine, Maria Grapini, și pe alți politicieni că toți am făcut campania așa… Mie se pare o încălcare a eticii, dar și a regulilor de conviețuire și mai stau să mă gândesc dacă nu-l dau în judecată. Am raportul Autorității Electorale, abia s-a încheiat control pentru 2014, în care, dacă o să citiți procesul-verbal, nu există nicio observație în ceea ce privește gestionarea banilor. Eu am făcut o campanie curată. (…) În declarațiile astea, toți românii sunt făcuți mituiți. Mie îmi place să cred că mai sunt români care merg la vot cu propria conștiință, nu cu sacoșa și cu găleata domnului Băsescu. Foarte sincer, și mă consult cu avocatul meu, mă gândesc dacă voi acționa în instanță pentru declarațiile lui, mi se pare că a depășit orice limită”, a declarat Maria Grapini.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

11 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

12 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago