Categories: Timp liber

#ImpreunaRezistam! Ultimele pregatiri pentru concertul dedicat victimelor din Colectiv

Timișorenii sunt chemați, în acest sfârșit de săptămână, să se bucure de un concert maraton de rock, dar să facă o faptă bună. Este vorba despre evenimentul #ÎmpreunăRezistăm, care va strânge donații pentru victimele tragicului accident din Colectiv.

Au mai rămas câteva zile până când va avea loc evenimentul #ÎmpreunăRezistăm, care se va ține simultan în mai multe orașe din România. În urma acțiunii vor fi strânse donații pentru victimele incendiului de la Colectiv. Toți banii strânși de pe urma vânzării de bilete vor fi donați și ei. Printre orașele care vor susține astfel de concerte se numără și Timișoara, unde vor urca pe scenă 16 trupe. Este vorba despre: A.L.L. Friends Band, Virgula, Posta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Pandora, Burning Table, Methadone Skies, Negură Bunget și Implant pentru Refuz. Concertul are loc sâmbătă, 14 noiembrie, în Parcul Rozelor, de la ora 16. „Pe Internet a apărut numărul meu de telefon ca organizator pe Timişoara şi după aceea au început să mă sune trupele. Când am ajuns la numărul de 16 trupe, am oprit înscrierile, pentru că nu aveam cum să facem altfel, şi aşa va fi destul dificil. Va fi un efort atât din partea tehnicienilor, cât şi a trupelor, să se coordoneze să cânte câte 15 minute şi să se schimbe în 5 minute”, a declarat solistul IPR, Octavian „Vita” Horvath, organizatorul concertului de la Timișoara. De asemenea, solistul IPR a explicat că pentru acest demers s-au oferit să ajute voluntar, atât trupele, cât și firme, ONG-uri și persoane. „Ne ajută o mulţime de ONG-uri, firme, dar în principal noi am vorbit cu oamenii. Sunt firme de sonorizare, dar sunt și cei care vin din dorință proprie, luminiști, sunetiști, oameni de tot felul. Colaborarea a fost foarte bună”, mai spune „Vita”. Prețul unui bilet de intrare la concert este de 30 de lei, iar biletele vor putea fi achiziționate în ziua evenimentului. De asemenea, în Parcul Rozelor vor exista urne pentru donații.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Dominic Fritz vs. Clanurile din Timișoara. Ce s-a mai recuperat pe lângă strada Cezar?

Strada Cezar, blocată de ani de zile, de clanurile Cârpaci și Stancu, a fost revendicată.…

4 ore ago

Cristian Moș – “ Îmi iau angajamentul că dacă nu voi respecta termenele proiectelor pe care le voi demara voi demisiona”

Când și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar s-a vehiculat că face…

4 ore ago

Primăria Timișoara și partenerii din programul campusului de învățământ dual se pun pe promovat acest sistem educațional

Cu banii asigurați pentru ridicarea unui campus pentru învățământ dual, Primăria Timișoara, împreună cu ceilalți…

5 ore ago

Alfred Simonis: Lupta pentru Institutul de Oncologie din Timișoara a fost cea mai grea

Institutul Regional de Oncologie Timișoara, care se va ridica pe Calea Torontalului, este cea mai…

5 ore ago

Cod galben de averse şi grindină. Banatul nu scapă de vremea rea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare meteo Cod galben de averse, grindină…

6 ore ago

Timișorenii sunt așteptați să participe la evenimentele ocazionate de Ziua Europei.

Pe data de 9 mai, la Timișoara se va sărbători Ziua Europei. Casa de Cultură…

8 ore ago