Categories: Politicieni

Simonis: Nu e momentul ca eu sa fiu cel care il inlocuieste pe Nicolae Robu

Ce vrei să te faci când o să fii mare? Primar! Cam așa vede lucrurile social-democratul Alfred Simonis, care a declarat, joi, că onoarea cea mai mare pentru un timișorean este să devină primarul orașului. Cu toate acestea, el susține că nu a luat în calcul varianta de a candida pentru această funcție, deși și-ar dori.

Alegerile locale bat la ușă, dar la PSD încă e încă mister mare în ceea ce privește candidatul care va intra în lupta pentru scaunul de primar al Timișoarei. Unul dintre cei care și-ar dori o astfel de funcție este social-democratul Alfred Simonis. Există însă un impediment. „Pentru un timișorean cea mai mare onoare pe care poate să o aibă este să ajungă primarul Timișoarei. Cred însă că nu e momentul ca eu să fiu cel care îl înlocuiește pe Nicolae Robu. Să spunem că am alte priorități și așteptăm să mai acumulăm experiență. În urma unei evaluări pe care o să mi-o fac eu alături de colegii mei voi hotărî la ce voi candida. Nu am spus că nu vreau să fiu primarul Timișoarei, am spus că cea mai mare onoare pentru un timișorean este aceea de a fi primarul Timișoarei. Cred însă că la 30 de ani e ușor cam devreme pentru așa ceva”, a declarat Simonis.

În timp ce Simonis se mai gândește ce funcție i s-ar potrivi mai bine, alți PSD-iști au început să depună deja cereri la partid. „La ora actuală se desfășoară o selecție internă și se depun cereri pentru diferite funcții. Vom vedea. E ca la liceu sau ca la facultate… se înscriu mulți, dar nu toți reușesc. Eu recunosc că m-am înscris la consiliul local. El (n.r. – Alfred Simonis) încă nu s-a înscris, el e mai prudent”, a spus Daniel Idolu. În ceea ce privește stabilirea unui candidat pentru funcția de primar al Timișoarei, reprezentanții PSD continuă să ridice din umeri. Până la sfârșitul anului, PSD Timiș va anunța, totuși, pe cine vor arunca în lupta cu Nicolae Robu. „Ne pregătim ca atunci când vom da o soluție să și câștigăm cu ea”, a concluzionat Simonis.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

4 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

8 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

8 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

9 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

9 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

10 ore ago