Categories: Economic

An plin la CCIAT! Conducerea Camerei de Comert si-a facut bilantul pe 2015

O mulțime de proiecte realizate cu succes, misiuni economice în toată Europa, zeci de cursuri de formare, un centru de kinetoterapie, zeci de locuri de muncă nou create pentru persoanele din mediile defavorizare, dar și târguri și expoziții pe diferite domenii. Acestea sunt doar câteva dintre realizările cu care se poate lăuda Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș!

Reprezentații CCIAT au tras linie la final de an. „Am prezentat activitatea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, indicatorii și strategia pe care am aplicat-o în 2015. Printre activitățile pe care le-am avut în acest an se numără 15 seminarii la care au participat 650 de persoane, am organizat șase expoziții, două ediții ale Salonului Industriei Ușoare, Universul Casei Tale și Salonul Mirilor. De asemenea, am organizat misiuni economice în toată Europa, prin organizare de parteneriate de afaceri în Nisa, Florența, Budapesta și nu numai. În acest an am încheiat cinci proiecte de suflet. Am încheiat proiectul «Made in Banat», care a avut un succes extraordinar. De asemenea s-a încheiat și proiectul CASE. Acest proiect a vizat persoanele din grupul vulnerabil și mă bucur mult să spun că suntem prima cameră de comerț din țară care și-a îndreptat atenția asupra acestor persoane. Am creat 34 de noi locuri de muncă, am înființat șapte structuri economice sociale cu partenerii, din care trei doar ale CCIAT”, a declarat Florica Chiriță, directorul general al CCIAT. Planurile Camerei pentru 2016 sunt și ele cuprinzătoare. „Ne-am propus un program la fel de vast, iar Centrul Regional de Afaceri va găzdui o mulțime de evenimente. Vom găzdui o mulțime de târguri și concerte. Vom avea și 13 misiuni economice, dar și șase târguri și expoziții”, a mai spus Florica Chiriță.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness,…

57 de minute ago

Timp de o lună, trafic închis pe două artere din Timişoara

În perioada 26.04.2024 – 25.05.2024, traficul rutier va fi închis, pentru executarea lucrărilor de întreținere…

2 ore ago

Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a…

12 ore ago

Primăria Timișoara reia demersul preluării rețelei de termoficare a orașului

Promovată în urmă cu ceva timp, dar lăsată deoparte din cauză că nu se putea…

13 ore ago

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.

Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care…

16 ore ago

Şansa salvării vine sâmbătă

CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct…

17 ore ago