Arhiva pentru eticheta: cciat

dans

Dans, dans, dans. Timișoara, gazda unui campionat mondial și a unui festival cu tango și street dance

Dans, dans, dans. Timișoara, gazda unui campionat mondial și a unui festival cu tango și street dance

La Timișoara vor avea loc, în următoarea perioadă, mai multe evenimente dedicate dansului, în organizarea celor de la Magnum Team. Vor fi atât Festivalul Internațional de Dans Timișoara, cât și Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard.

cciat

Cum funcționează schema de ajutor de stat. Întâlnire la CCIAT

În cadrul acordului de colaborare încheiat între Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timișoara, privind promovarea şi mediatizarea la nivel teritorial a schemei de ajutor de stat instituită de H.G. nr. 807/2014, prin întâlniri lunare cu operatorii economici, reprezentanții firmelor din Timiș sunt invitați marți, 2 octombrie,

Firme din Timiș, la ZR-BizNet Zrenjanin 2018

O delegație de afaceri a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a participat la misiunea economică organizată la Zrenjanin (Serbia). Târgul s-a adresat firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor, la nivel interregional și transfrontalier.

Elite Business Club revine la Timișoara cu cea de-a II-a ediție

ELITE Business Women în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a doua întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2018 – ELITE Business Club. Evenimentul va avea loc în data de 27 septembrie 2018, între orele 15:00 – 18:00, în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piața Victoriei nr. 3, et. I.

CCIAT organizează o misiune economică la “Ukus Fest” – Belgrad

În perioada 29-30 septembrie 2018, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o misiune economică la Belgrad, cu prilejul manifestării “Ukus Fest”, un festival al produselor alimentare și băuturilor tradiționale. Firmele timișene au posibilitatea de a participa atât în calitate de vizitatori cât și ca expozanți.

Top