Arhiva pentru eticheta: cciat

anteprenoriat

Cursuri gratuite de antreprenori la Timișoara. Ați putea primi și finanțare pentru prima afacere

Cursuri gratuite de antreprenori la Timișoara. Ați putea primi și finanțare pentru prima afacere

Vrei să începi o afacere? Înscrie-te acum la cursurile gratuite de antreprenoriat organizate printr-un proiect pe fonduri europene, gestionat de CCIAT. Dacă planul tău de afaceri este unul fezabil, ai putea primi și finanțarea de care ai nevoie să pleci la drum.

Program cursuri la CCIAT, semestrul II

DIRECȚIA DE FORMARE ȘI PERFECȚIONARE PROFESIONALĂ PROGRAM CURSURI SEMESTRUL II 2018 CURSURI ACREDITATE ANC 1. AGENT IMOBILIAR 2. ARHIVAR 3. ARHIVIST 4. AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII 5. COMPETENTE ANTEPRENORIALE 6. COMPETENTE INFORMATICE 7. CONTABIL 8. GESTIONAR 9. EXPERT ACCESARE FONDURI SI DE COEZIUNE EUROPENE 10. EXPERT ACHIZITII PUBLICE 11. INSTRUCTOR/ PREPARATOR FORMARE 12. INSPECTOR IN

Criza de forță de muncă, în discuție la CCIAT. Invitați speciali, parlamentarii de Timiș

Realizările deosebite ale mediului de afaceri timișean, reflectate în creșterea economică și rata scăzută a șomajului, accentuează nevoia companiilor locale de angajați calificați. Găsirea de soluții viabile la criza locală a forței de muncă este una dintre prioritățile CCIA Timiș.

Târg de locuri de muncă, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Sunteți în căutarea unui loc de muncă? Piața este în continuă mișcare, angajatorii caută specialiști, iar o mulțime de oameni, cu diverse calificări sunt în căutarea unui loc de muncă potrivit abilităților și dorințelor lor. Târgul Locurilor de Muncă TimJob Expo 2018 este locul unde ați putea găsi ce căutați.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com