Categories: Social

Inca o retea de traficanti de droguri pusa pe butuci! Jurnalist, pus la pamant de un… politist!

Dimineață agitată în județele Arad, Caraș-Severin și Timiș. Mascații au percheziționat peste 40 de adrese, într-un dosar care se ocupă de o rețea de traficanți de droguri. În timpul acțiunii, un polițist i-a pus pistolul în piept unui jurnalist!

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT Timișoara au început miercuri dimineață perchezițiile la peste 40 de adrese, într-un complex dosar de trafic de droguri. Rețeaua acționa în județele Arad, Caraș-Severin și Timiș. Aceasta era condusă de cinci indivizi recidiviști în „afacere”, având în vedere că toți au condamnări anterioare tot pentru trafic de droguri. Urmează să fie aduse la audieri la sediul DIICOT Timișoara în jur de 40 de persoane, dealeri, dar și consumatori.

UPDATE: Perchezițiile de la Timișoara au fost marcate și de un incident mai puțin obișnuit, după ce un cameraman a fost amenințat cu pistolul și lovit de un polițist! În fața unui imobil vizat de anchetatori, în timp ce mascații escaladau gardul, polițistul i-a cerut cameramanului să oprească lumina de la camera de filmat. Acesta s-a conformat, dar s-a trezit cu pistolul polițistului în piept! În secunda următoare, jurnalistului i s-a cerut să se așeze pe pământ, unde a stat câteva minute bune, până la sosirea reporterului care îl însoțea. Ulterior, în timp ce același cameraman filma percheziţiile, același poliţist l-a lovit cu cotul din spate, spunându-i „nu te-ai potolit?”. Polițiștii au explicat gestul colegului lor prin… stresul extrem, suspectul căutat fiind considerat extrem de periculos.

Share
Published by
Oana Telescu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

3 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

4 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago