Categories: Politicieni

Inca un traseist politic a intrat in MP: fostul deputat PDL Marius Dugulescu

Odată cu apropierea alegerilor, Mișcarea Populară a fostului președinte Traian Băsescu pare tot mai atractivă pentru traseiștii politici, dar și cei care au probleme de integritate, fiind refuzați de celelalte partide. Ultima achiziție a MP Timiș este fostul deputat PDL (mandatul 2008-2012) Marius Dugulescu.

Marius Dugulescu și-a anunțat intrarea în MP printr-o postare pe Facebook, în care îi ridică adevărate osanale lui Băsescu. „O poză de acum 15 ani când am început sa fac politică. Am intrat atunci în PD datorită lui Traian Băsescu… era un partid mic, dar era condus de un lider mare, care în scurt timp a dus partidul pe prima poziție! După o perioadă de 3 ani în care am observat de la distanță ce se întâmplă pe scena politică am decis să mă implic din nou, tot într-un partid mic dar condus de același lider mare, Traian Băsescu!”, scrie fostul deputat. Ar fi interesant de știut dacă obiectul admirației lui Dugulescu știe că, pe data de 20 aprilie 2012, fostul deputat își dădea demisia din PDL pentru a intra în PNL. Era în plină perioadă în care profitorii și vagabonzii politici părăseau guvernarea PDL care lua tot mai multă apă. O săptămână mai târziu, guvernul condus de Mihai Răzvan Ungureanu și susținut de același „lider mare” Traian Băsescu pica în urma unei moțiuni de cenzură susținută de trădătorii care părăsiseră PDL. Dugulescu n-a făcut mulți purici nici în PNL, iar în toamna lui 2012 a candidat la alegerile parlamentare pentru… PP-DD. Fără succes de data asta. Altfel, Marius Dugulescu, care este și pastor baptist, ar putea rupe serios din electoratul neoprotestant, ai cărui lideri se regăsesc acum mai mult la PNL. (sursa foto: www.facebook.com)

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

2 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

6 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

7 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

7 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

8 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

8 ore ago