Vreti sa lucrati la Primaria Timisoara? Sunt 23 de posturi scoase la concurs!

Nu e nici jumătatea lunii februarie, și la Primăria Timișoara se organizează cel de-al treilea concurs pentru ocuparea unor posturi vacante din 2016. De această dată, municipalitatea caută peste 20 de consilieri și referenți, în diverse departamente și cu diverse competențe.

La Compartimentul Servicii Informatice și de Comunicații sunt scoase la concurs două posturi: unul de consilier clasa I gradul debutant, pentru care se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în specializarea Științe ale comunicării, dar și cunoștințe de operare pe calculator Word, Excel, nivel avansat, și unul de consilier clasa I gradul asistent, pentru care sunt necesare studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență în specializarea Calculatoare și Tehnologia Informației / Ingineria sistemelor dar și o vechime de minimum un an, precum și cunoștințe avansate de tehnologia informației. Biroul Relații Internaționale caută să angajeze un consilier clasa I gradul superior, care trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, cu specializare economică, vechime minimum 9 ani, cunoștințe de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu, precum și limbile engleză și franceză, nivel avansat.

Mai multe angajări urmează să fie făcute la Compartimentul Monitorizare Trafic. Aici se caută: 2 consilieri clasa I gradul principal, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Calculatoare și tehnologia informației / Ingineria sistemelor; Ingineria transporturilor și a traficului, vechime de minimum 5 ani și cunoștințe de tehnologia informației la nivel mediu; un consilier clasa I gradul asistent, studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Calculatoare și tehnologia informației / Ingineria sistemelor; Ingineria transporturilor și a traficului, vechime minimum un an și cunoștințe de tehnologia informației la nivel mediu; referent clasa III gradul debutant cu studii medii absolvite cu diploma și cunoștințe de tehnologia informației la nivel mediu.

Alte trei posturi sunt scoase la concurs la Biroul Drumuri și Poduri, după cum urmează: 2 consilieri clasa I gradul asistent, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Inginerie civilă, și vechime de minimum un an, dar și. cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu; un consilier clasa I gradul principal, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Inginerie civilă, vechime de minimum 5 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu.

În Biroul Generare și Monitorizare Proiecte urmează să fie angajate șase persoane: 2 consilieri clasa I gradul principal, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene / Economice / Ingineria transporturilor și a traficului, vechime de minimum 5 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu; 3 consilieri clasa I gradul debutant, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene / Economice / Ingineria transporturilor și a traficului și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu; consilier clasa I gradul superior, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, vechime de minimum 9 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu.

Pentru Biroul Sport Cultură, Compartimentul Sport, se caută consilier clasa I gradul asistent, cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, specializarea Științe ale comunicării, vechime de minimum un an și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu; consilier clasa I gradul asistent, cu studii universitare absolvite cu diplomă, ramura Științe Economice, vechime de minimum un an și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu; consilier clasa I gradul principal, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Inginerie civilă, vechime de minimum 5 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu; consilier clasa I gradul superior, cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență sau echivalentă, specializarea Inginerie mecanică, vechime de minimum 9 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu.

La Biroul Spații cu Altă Destinație va fi angajat un consilier clasa I gradul superior, cu studii universitare absolvite cu diplomă, ramura Științe Economice, vechime minimum 9 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu. Pentru Biroul Monitorizare și Protecția Mediului se caută un consilier clasa I gradul superior, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Drept / Relații internaționale, vechime de minimum 9 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu, dar și un consilier clasa I gradul principal, cu studii universitare absolvite cu diplomă, specializarea Drept / Relații internaționale, vechime de minimum 5 ani și cunoștinte de operare pe calculator (Word, Excel) la nivel mediu.

Concursul se va desfășura pe 9 martie, de la ora 10, la sediul primăriei. Dosarele de înscriere pot fi depuse până în 29 februarie. Acestea trebuie să conțină copii după actele de identitate, diplomele de studii şi alte acte care atestă efectuarea unor specializări, dar și după carnetul de muncă; formular de înscriere; cazier judiciar; adeverinţă care să ateste starea de sănătate; declaraţia pe propria răspundere sau adeverinţa care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0256- 408.352, dar și aici.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Păcătoşi! Eşec greu de digerat într-un meci în care s-au ratat multe şanse de salvare

CSC Dumbrăviţa a pierdut meciul disputat azi, la Mioveni, cu FC Argeș, în penultima etapă…

27 de minute ago

Cartierul Tipografilor rămâne cel mai scump din Timișoara

Cartierul Tipografilor continuă să rămână surpriza imobiliară a Timișoarei. Prețurile cerute pentru locuințele de aici…

3 ore ago

Buziașul caută furnizor pentru trei microbuze electrice, pentru realizarea transportului în comun

Orașul Buziaș dorește introducerea transportului în comun în localitate, dar și în localitățile din jur.…

3 ore ago

Ada Hausvater, directorul general al Teatrului Național din Timișoara, inclusă în Capital Top 100 Manageri, ediția 2024

Capital Top 100 Manageri reprezintă rezultatul analizei desfășurate la nivel național, privind rezultatele manageriale notabile și…

6 ore ago

Vinerea Patimilor, zi de post negru

Vinerea Mare reprezintă pentru creștinii ortodocși ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui…

6 ore ago

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

6 ore ago