Categories: PartideUltima ora

Alin Popoviciu, negru de suparare! Conducerea PNL nu i-a validat candidatura la sefia CJT

Biroul Permanent Național al PNL s-a reunit luni într-o ședință, în timpul căreia ar fi trebuit să se discute și situația din Timiș. Respectiv, se aștepta validarea candidaturii deputatului Alin Popoviciu la președinția CJ Timiș. La ședință n-a fost prezent niciunul dintre co-președinții PNL Timiș, Nicolae Robu și Dan Popa. În atare condiții, conducerea centrală a PNL a decis să nu mai pună pe ordinea de zi situația lui Popoviciu.

Dacă niciunul n-a venit aici, înseamnă că nu vor să și-l asume. De ce să ni-l asumăm noi atunci?”, a fost reacția mai multor lideri ai PNL, potrivit unor surse. Acest lucru l-a scos din minți pe Alin Popoviciu, prezent la ședință, el fiind văzut de mai mulți martori negru de furie. Se știe deja că, în urma unor evaluări și voturi cel puțin discutabile, Alin Popoviciu a fost desemnat de PNL Timiș pe prima poziție a listei partidului pentru consiliul județean. Și asta, în condițiile în care este urmărit penal într-un dosar de corupție. Nominalizarea lui a produs un adevărat taifun în PNL Timiș, mai mulți vechi liberali fiind deciși să se retragă de pe lista CJT. De asemenea, mai mulți primari din județ, inclusiv proveniți din PDL, au anunțat conducerea filialei că nu vor să-l vadă pe Popoviciu în campanie în localitățile pe care le păstoresc. Situația tensionată din filială a ajuns și la urechile liderilor de la București. Potrivit unor surse, co-președintele Alina Gorghiu și-a anunțat apropiații că se va opune din răsputeri validării lui Popoviciu. Se pare că nici măcar susținătorul deputatului, celălalt co-președinte, Vasile Blaga, nu mai ține atât de mult să și-l asume. Astfel că situația din PNL Timiș rămâne în continuare în aer, mai ales că nu se știe când va avea loc următoarea ședință a Biroului Permanent Național al partidului.

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

O oră ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

2 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

8 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

8 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

9 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

11 ore ago