Categories: Politicieni

Marius Dugulescu, candidatul MP la primarie, nu vrea sa faca politica… de tip macho

La începutul săptămânii, Mișcarea Populară a anunțat că are oficial un candidat pentru Primăria Timișoara. Este vorba despre Marius Dugulescu, care vrea să scape Timișoara de stilul politicii… „macho”.

După ce a trecut prin PDL, a fost aproape de a intra în PNL și a făcut parte și din PP-DD, Marius Dugulescu s-a instalat recent în Mișcarea Populară. Reajuns în tabăra lui Traian Băsescu, lui Dugulescu i s-a propus să devină candidatul MP la Primăria Timișoara. Politicianul a acceptat provocarea, dar spune că nu vrea să facă o campanie murdară. „Am acceptat această provocare de a intra în bătălia pentru primărie pentru că iubesc Timișoara, pentru că trăiesc în Timișoara. Aici mi-am petrecut întreaga viață. Am fost deputat al Colegiului 3 din Timișoara și cunosc problemele cu care se confruntă cetățenii. Foarte mulți cetățeni îmi solicitau ajutorul pentru lucruri care țin de administrația locală. Mulți nu știu cu ce se ocupă un parlament și nu ține de reabilitarea de străzi sau piețe. (…) Atunci le spuneam oamenilor că nu pot, că nu pot să le asfaltez strada, că nu pot să reabilitez piețe, că un parlamentar nu se poate ocupa de anveloparea locurilor. Acum candidez ca primar pentru că din această postură pot să-i ajut. Vreau să promovez un spirit de echipă în Primăria Timișoara. Îmi propun ca în campanie să fiu așa cum sunt eu, nu vreau să iau metehnele de la București, acel stil dâmbovițean, acel stil balcanic de a face politică. Din păcate am văzut că și la Timișoara a început să prindă acest stil macho de a face politică. Eu îmi doresc să fiu elegant în această campanie”, a declarat Dugulescu. Ce înseamnă un politician „macho”? Popularul spune că e vorba despre „unul cu tupeu, un politician obraznic”.

Dugulescu are cuvinte de laudă la adresa actualului primar și spune că apreciază realizările lui Nicolae Robu. Totuși, candidatul MP crede că edilul ar fi putut face mult mai mult. „Problemele le vedem foarte ușor, nu vreau să încep prin a arăta cu degetul ca să mă ridic eu mai sus. Eu vreau să încep altfel și nu ezit să îl laud pe primarul Robu. Vreau să recunosc că s-au făcut anumite lucruri, dar din păcate prea puține. Nu sunt o persoană care să neg ceea ce a făcut contracandidatul meu. S-au făcut lucruri mult mai puține decât s-a promis. Doar printr-o echipă și nu prin one man show se pot face multe pentru Timișoara. Eu, ca timișorean, am văzut lucruri noi care s-au făcut, se putea face mai mult. Apelul meu pentru toți ceilalți candidați este să încercăm să nu uităm că Timișoara este altfel”, a conchis Dugulescu.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO

Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred…

16 minute ago

Derby în Ronaţ. SCM USV Timişoara întâlneşte campioana, Dinamo

Etapa a treia din Liga de Rugby programează un nou meci acasă pentru Leii Timișoarei.…

3 ore ago

Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”

Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă…

3 ore ago

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială…

3 ore ago

Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara

Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea…

3 ore ago

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș

RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari,…

5 ore ago