Noua gama de focare – Solutia pentru un semineu modern

Construirea şemineului prezintă mereu o mică problemă în planificare in ce priveste designul exterior, dar mai ales ridică de multe ori întrebări dificile în alegerea tipului de focar.

Dacă designul nu influenţează în nici un fel funcţionalitatea şemineului, focarul cu siguranţă nu poate fi trecut cu vederea din acest punct de vedere, deoarece eficienţa termică a şemineului merge mâna în mână cu puterea acestuia. În funcţie de preferinţe, clientul poate alege între șeminee rustice, cu design modern sau clasic. Când se ajunge cu procedeul de construire la etapa de îmbrăcare a şemineului dispunem mai departe de două opţiuni în ce priveşte materialul folosit: Fie îmbrăcăm focarul cu un exterior prefabricat, fie construim în jurul lui, folosind cărămizi şamotate, caz în care se poate folosi la maximum imaginaţia fiecărui client, în ce priveşte designul.

Când vine vorba de focare, producătorul ceh Flamen, ale cărui produse se află în stocul companiei Pefoc.ro, propune ca soluţie focarele de oţel şamotate, gândite cu un singur scop: eficienţă termică maximă. Alături de acest principiu urmărit cu înflăcărare de compania Flamen, acestea aduc clienţilor o garanţie de 10 ani pentru partea metalică şi de 4 ani îmbrăcăminţii din interiorul focarului, produsă dintr-un beton refractar, această garanţie reprezentând un avantaj exclusiv pe piaţa din România clienţilor Pefoc.ro.

Traducem astfel o ardere de grad cât mai ridicat al lemnului, randament termic optim şi, de ce nu, sticla şemineului care rămâne mereu curată, un bonus pentru beneficiar la capitolul întreţinere. Te atrage ideea unui șemineu pe lemne, dar nu ştii dacă este pentru tine? Eşti la început de drum în căutarea unei soluţii termice complete pentru casa ta şi cauţi mai multe informaţii despre şeminee şi cum ai putea să construieşti fără prea mare bătaie de cap? Contactează fără ezitare echipa de specialişti de la Pefoc.ro. Pe lângă consultanţa gratuită în alegerea reţetei perfecte pentru situaţia ta, aceştia comercializează şi o gamă largă de șeminee electrice, focare, şeminee centrală, sobe, coşuri de fum şi alte accesorii necesare construcţiei şemineului tău, precum şi servicii de montaj şi întreţinere, cu deplasare în toată ţara.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

4 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

4 ore ago

Hristos a înviat! Sărbători luminate să aveţi!

Sfânta Înviere a Domnului nostru Iisus Hristos să vă aducă lumină în suflet, alinare, speranţă,…

11 ore ago

Învierea îl prinde în arest, după ce a fost găsit cu o alcoolemie record la „bord”

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul…

14 ore ago

Lumina de la Ierusalim a ajuns la Timișoara, pe calea aerului

Ca în fiecare an, și de această dată Lumina a ajuns la Timișoara, de la…

15 ore ago

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

17 ore ago