Categories: Sport

Tenis si fotbal la superlativ la Dumbravita

Dumbrăviţa are cele mai moderne arene de fotbal şi tenis din judeţul Timiş. La început a fost tenisul de câmp, totul începând în urmă cu câţiva ani, când a fost inaugurată arena Berlin Sport Club. În această primăvară a fost inaugurat şi Player Sport Club & SPA, o bază sportivă celor care aleg fotbalul ca formă de mişcare.

„Berlin Sport este un complex sportiv format din cinci terenuri de tenis de câmp pe zgură. Calitativ, terenurile de tenis de câmp se ridică la un nivel ridicat. Am început cu Berlin Sport acum câţiva ani împreună cu Răzvan Popoviciu, noi doi provenind din zona tenisului de câmp, un sport cu priză din ce în ce mai mare în Timişoara şi judeţul Timiş”, ne-a declarat Adrian Roşu, unul dintre fondatorii Berlin Sport. Terenurile de tenis din Dumbrăviţa sunt destinate celor care vor să facă mişcare, dar şi pentru cei care doresc să se iniţieze în sportul alb. „Cei care doresc să înveţe mai bine tenisul de câmp pot apela la serviciile antrenorilor de la Berlin Sport. În prezent avem cinci antrenori foarte bine pregătiţi: Este vorba despre Carina Avram, George Copăceanu, Tudor Ştefan, Bogdan Ştefan, Sergiu Rogoveanu şi Klaus Herle. Copiii au astfel şansa de a se iniţia în tainele sportului alb de la vârsta de 5 ani, sub indrumarea antrenorilor cu experienţă”, spune Răzvan Popoviciu.

Nu cu multă vreme în urmă, primăvara aceasta, Roşu şi Popoviciu, împreună cu Sergiu Rogoveanu, au făcut următorul pas, prin inaugurarea terenurilor de fotbal din localitatea ce se învecinează cu Timişoara. Player Sport Club este destinat iubitorilor de fotbal care pot închiria cele două terenuri sintetice. Baza care are în componenţă două terenuri de fotbal şi patru terenuri de tenis cu piciorul este dotată cu cele mai moderne facilităţi, de la calitatea impecabilă a terenurilor până la vestiare sau nocturnă. Cei trei fondatori ai Player Sport au înfiinţat şi o şcoală de fotbal destinată copiiilor născuţi în anii 2004-2013. „Vrem să-i iniţiem pe copii şi în tainele fotbalului. Pentru aceasta am apelat la patru antrenori. Este vorba despre Leo Naidin, fotbalist cu peste 100 de jocuri în primul eşalon, Zoltan Nincsovics, cel care a evoluat acum 15 ani în Liga I cu UMT Timişoara, Levi Izsak şi Alexandru Şeitan. Ei organizează permanent selecţii pentru completarea grupelor de copii şi juniori. Cei care nu reuşesc să ajungă la Dumbrăviţa pe strada Arinului, nr. 57, pentru a discuta cu antrenorii noştri ne pot contacta la numărul de telefon 0751-172.000”, mai spune Adrian Roşu,. Baza de fotbal din Dumbrăviţa va fi dotată, în cel mai scurt timp, inclusiv cu o piscină.

Invalid Displayed Gallery

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

O oră ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

2 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

3 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

7 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

8 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

9 ore ago