Categories: Sănătate

Chirurgul plastician Athanasios Fragkos aduce o noua tehnica de regenerare a dermului

Chirurgul plastician Athanasios Fragkos, un prieten al Timişoarei, vine cu o nouă tehnică de înfrumuseţare pentru cei care vor să arate mai bine, iar trecerea timpului să nu se vadă pe chipul lor.

Cu profesionalism şi dăruire, medicul Athanasios Fragkos aduce starea de bine şi tinereţea pe chipul tuturor, folosind o inovaţie pentru regenerarea dermului. „Trebuie să stimulăm elasticitatea şi grosimea lui. Până acum, am reuşit cu ajutorul procedurilor non-chirurgicale deja cunoscute sa rezolvăm treimea superioară şi cea medie a feţei. Acum, insatisfacţia noastră şi a pacienţilor pentru treimea inferioară şi pentru conturul feţei are rezolvare cu fire de nouă generaţie PDO lift. Este vorba despre faptul că firele respective sunt făcute din polydioxanone şi polyglycolic acid, materiale care se folosesc în chirurgie şi la producţia firelor resorbabile”, spune chirurgul plastician Athanasios Fragkos.

Mai exact, cu ajutorul unui ac subţire se produce o plasă de fire în interiorul dermului în aşa fel încât se realizează susţinerea şi ridicarea ţesuturilor moi. „Este o inovaţie în medicina estetică şi o evoluţie pentru chirurgia plastică, un tratament de «lifting» direcţionat prin producerea colagenului şi a elastinei cu firele PDO, care vine să completeze toate procedurile non-chirurgicale şi chirurgicale de specialitate de până acum”, explică chirurgul plastician.

Modelator al frumuseţii, dr. Athanasios Fragkos garantează că metoda sa se poate folosi cu succes şi la nivelul dermului din regiunea gâtului, unde se pot obţine rezultate spectaculoase. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea se atrofiază şi îşi pierde din elasticitate, „lăsându-se”. Apar ridurile, uneori foarte intense, pungile de sub ochi. Pentru a scăpa de aceste neajunsuri ale înaintării în vârstă, fie că este vorba despre doamne sau domni, chirurgia plastică ne vine în ajutor, iar Athanasios Fragkos a ridicat profesionalismul la nivel de artă.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

8 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

8 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

13 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

14 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

15 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

16 ore ago