Categories: Partide

Grindeanu anunta alegeri la PSD Timisoara: Au fost diferente mari intre cartiere

PSD Timiș trece la o analiză a organizațiilor din județ, după alegerile locale. Unele dintre acestea nu au dat rezultatele scontate. Probleme organizatorice au fost și la Timișoara, unde au existat diferențe substanțiale între scorurile electorale obținute în diverse cartiere.

„Fiecare organizație din cele 99 din județ va intra în această analiză internă, pe care o vom face până în septembrie. Facem această analiză internă astfel încât să îmbunătățim rezultatele în organizațiile în care trebuie. Echipa care va face această analiză și va lucra peste vară este coordonată de Călin Dobra, președinte executiv. Urmează ca acolo unde este cazul, de exemplu la organizația Timișoara, să facem și alegeri. Florin Bîrsășteanu e președinte interimar. Din punctul meu de vedere, la organizația din Timișoara, deși am avut scor bun, e cel mai mult de lucru ca și analiză internă. Au fost discrepanțe între cartiere”, a declarat, joi, președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu. Conform acestuia, de exemplu, în Calea Șagului – Dâmbovița, PSD a obținut peste 33% din voturi, iar în Calea Aradului, procentul a fost în jur de 20%. „Inclusiv în echipa de conducere de la nivel de municipiu cred eu că alegerile sunt binevenite. Dar nu e singurul caz. Se va hotărî unde dăm drumul la alegeri (…) E o problemă pe care trebuie să o rezolvăm în perioada următoare, nu doar din structura de jos, ci inclusiv în conducerea organizației municipale. Nu toți cei care au fost aleși în urmă cu un an au și confirmat”, a mai spus Grindeanu. Conform acestuia, Florin Bîrsășteanu și-ar fi exprimat dorința de a candida pentru funcția de președinte „plin” al organizației municipale.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

2 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

3 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

4 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

8 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

9 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

9 ore ago