Categories: Politicieni

Sfaturi pentru Robu de la Simonis: Sa joace Pokemon Go, poate vede haosul din trafic!

Reprezentanții PSD Timișoara ar vrea să-l vadă pe Nicolae Robu jucând Pokemon Go. Social-democrații cred că această variantă l-ar ajuta pe primar să descopere haosul din trafic. Consilierul PSD Alfred Simonis cere și explicații despre stadiul real al proiectului de management al traficului.

PSD Timișoara nu pare că are de gând să-l ierte prea curând pe Nicolae Robu pentru „Semaforișoara”. „Alegerile s-au încheiat, trece și vacanța prelungită a primarului și sperăm cu toții să se întoarcă să se apuce de lucru. Haosul continuă în Timișoara. Sper ca domnul primar să realizeze problemele orașului și să nu vină din Singapore cu alte năstrușnicii, eu știu ce avioane suspendate, transport în comun prin aer sau altele. (…) O problemă stringentă este traficul din Timișoara, acest sistem de trafic management care trebuia finalizat până în 30 decembrie 2015 pentru a putea fi absorbită întreaga sumă din finanțarea europeană. Nefiind capabilă administrația Robu să termine proiectul, există acea perioadă de șase luni pentru finalizare, până pe 30 iunie. (…) Bineînțeles nu a fost gata, așa că, dacă nu s-a obținut vreo amânare de care eu nu am cunoștință, asta presupune pierderea întregii finanțări și plata întregului sistem de manager al traficului. Eu știu că nu există nicio amânare și dacă există ar fi normal să știu și eu pentru că noi, CL Timișoara, am cofinanțat acest proiect. (…) Pe surse mi s-a transmis că s-ar fi obținut o amânare. În cazul în care domnul primar nu dă explicații, o să fac o interpelare în Consiliul Local pentru a vedea care este stadiul acestui proiect. Dacă se pierd sau nu banii”, a declarat joi, Alfred Simonis.

Consilierul local are și o propunere pentru Robu: să se apuce de jucat Pokemon Go. „Vrem să vedem acea undă verde. În momentul de față, de oprești din 100 în 100 de metri. Circulă o glumă în Timișoara zilele acestea: E mai complicat să găsești o intersecție liberă în Timișoara decât un Pokemon. Poate se apucă și domnul Robu de acest joc ca să descopere orașul. Pentru că trebuie să o iei pe jos și așa descoperă că traficul este subuman”, a încheiat Simonis.

Share
Published by
Dariana Bratu

Recent Posts

Seria cu Vâlcea începe în Vinerea Mare

Baschetbaliștii de la SCM Timişoara dispută cu începere de astăzi ultima serie din play-out. Ei…

17 minute ago

Disoluţia PNL. Studiu de caz: cum au fost abordate speţele Alin Nica şi Iulian Dumitrescu

Orice grup, organizaţie, societate funcţionează după nişte reguli. Aşa e în firea lucrurilor. Dacă e…

55 de minute ago

Horticultura vă oferă cele mai colorate şi înmiresmate cadouri de Paşte/Foto

Pe lista de cumpărături şi cadouri de Paște nu trebuie să lipsească florile sau aranjamentele…

2 ore ago

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

14 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

15 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

16 ore ago