A inceput lupta PNL – PMP! Acum, faza judeteana pe… oftalmologie!

În primăvară, consilierul județean PNL, ex-PDL, Georgeta Rus și-a luat jucăriile și s-a mutat, cu arme și bagaje, în tabăra PMP. S-a întâmplat în mijlocul unei mega-campanii de consultații oftalmologice gratuite, pe care Rus le oferea chiar în sediul PNL. Acum, Rus se întoarce cu o campanie similară, care se va întinde și în județ. O primărie PNL îi dă peste nas. Pe Facebook.

„PMP respectă dreptul cetățenilor de a avea servicii de sănătate gratuite și de înaltă calitate! Consilierii locali, consilierii județeni și parlamentarii PMP, vă invită la consultații gratuite de oftalmologie (…) Servicii gratuite oftalmologice sunt efectuate de specialiști din București cu aparatură gratuită de ultimă generație” – acesta este textul fluturașilor publicitari împărțiti prin Timișoara. Cei care vor să-și testeze acuitatea vizuală sunt așteptați într-o parcare devenită celebră pentru scandalurile care au avut drept protagonistă o celebră firmă de tractări auto. Aparent, acolo funcționează un sediu al „popularilor”, la jumătate de aruncătură de băț de locul în care și-au avut sediul de campanie de la alegerile locale… „parlamentarii PMP”! E adevărat că la vremea aceea era un singur parlamentar și era de la UNPR, dar lucrurile par să se fi schimbat după fuziune.

Campania este promovată intens pe Facebook de medicul Georgeta Rus, plecată de la PNL pentru că nu se mai regăsea în partid, după fuziunea pedelisto-liberală. Fostul consilier județean, actual consilier local pare însă să se simtă mult mai bine în noua configurație popularo-progresistă, așa că și-a reluat și atacurile la adresa foștilor colegi, și campania de cucerire a județului prin consultații gratuite. Pe lângă Timișoara și Becicherec, localitatea de baștină a lui Rus, „specialiștii din București” se vor deplasa, cu lentile cu tot, și la Lenauheim. Surpriză însă! Pe aceeași rețea de socializare, primăria comunei timișene le recomandă locuitorilor să fie precauți. „În atenția cetățenilor comunei Lenauheim (…) Primăria Comunei Lenauheim nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la aceste controale deoarece nu cunoaștem firma și specialiștii care vor efectua aceste consultații”, a sunat anunțul postat pe Facebook. Primarul din Lenauheim este liberalul Ilie Suciu, fost coleg de PDL cu Georgeta Rus. PS1: Nu comentam scăpările ortografice și de punctuație ale celor două părți. E treaba lor cum au terminat patru clase. PS2: Nu vă necăjiți dacă la numărul de telefon postat pe fluturaș nu răspunde nimeni. Nu e vina dumneavoastră.

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

51 de minute ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

58 de minute ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

O oră ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

3 ore ago

Elevii reiau cursurile miercuri cu al cincilea modul. Când primesc vacanţa mare

Vacanța de Paște mai durează puţin și elevii revin la cursuri miercuri, 8 mai, potrivit…

4 ore ago

Ultimul meci oficial înaintea de marea finală

Revelaţia sezonului din prima ligă de futsal este CFR Timişoara, echipă ce a terminat sezonul…

4 ore ago