Categories: Social

Brigitte Sfat anunta pe Facebook ca-l lasa pe Ilie Nastase

Brigitte Sfăt a anunțat, pe Facebook, că se desparte de soțul ei, Ilie Năstase. Timișoreanca spune că vrea să se ocupe de problemele ei de sănătate și susține că s-a săturat de imaturitatea soțului ei. Cei doi sunt căsătoriți de trei ani și au avut, de-a lungul timpului, o relație furtunoasă, așa că nu este sigur că divorțul se va produce efectiv.

„După cum deja v-ați dat seama, drumul meu și al soțului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, și nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut-o ca de obicei, el”, a scris Brigitte Sfăt, pe Facebook. Reacția acesteia a apărut ca urmare a publicării unor fotografii în care Ilie Năstase era la restaurant cu mai multe persoane, printre care și o blondă, exact în perioada în care Brigitte era la Viena, unde avea programări la medici. Nu cu mult timp în urmă, timișoreanca a descoperit că are două tumori, fiind nevoie de o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea acestora. Ea a declarat, de mai multe ori, că nu e sigură că se poate baza pe soțul ei, care e imatur. „Mi-am dat seama că sunt singură, că nu am pe nimeni. Dacă ar fi să cad la pat, să am nevoie de îngrijiri și să nu mă pot mobiliza, nimeni nu ar veni la mine. În afară de fetița mea, nu prea am în cine să-mi pun baza”, declara fostul model, citată de presa tabloidă. În urmă cu un an, când a fost internată din cauza unei emboli pulmonare, Brigitte nu a fost vizitată nici măcar o dată de celebrul ei soț, deși era în stare gravă. Contactat de libertatea.ro, Ilie Năstase spune că habar nu are de un eventual divorț. „Nu am pe nimeni. Am fost la restaurant cu finul meu, prietena lui și o prietenă de-a acesteia. Sunt pe terenul de tenis, Brigitte nu m-a anunțat nimic. Dacă ea s-a supărat, întrebați-o pe ea de ce”, a declarat acesta. Câteva ore mai târziu, Brigitte a revenit pe rețeaua de socializare cu un nou comentariu acid. „Mi-e silă de curvele de București care stau la pescuit falși milionari de carton și de prieteni binevoitori care încearcă să țină spatele”, a notat aceasta.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

37 de minute ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

O oră ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

2 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

3 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

3 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

3 ore ago