Categories: Sport

Timisoara joaca impotriva Clujului, cu gandul la… Edinburgh!

52-3! A fost un succes clar pentru Timişoara Saracens în meciul cu Dinamo din prima etapă a Cupei Regelui, care nu a lăsat loc de comentarii. Urmează însă etapa a doua, tot una în care campioana României la rugby se va impune probabil la scor, împotriva Universităţii Cluj. Staff-ul echipei şi jucătorii se gândesc însă în primul rând la UPCR Challange Cup!

În octombrie vor debuta bănăţenii în UPCR Challange Cup, acasă, cu scoţienii de la Edinburgh, şi tot ce se face acum la club se face cu gândul la acel meci. „Suntem bucuroşi să jucăm din nou acasă, după două deplasări lungi, venim după o victorie la Dinamo, suntem mulţumiţi de cum am evoluat, dar întotdeauna este loc de îmbunătăţiri şi vrem să facem acest lucru în această săptămână. În câteva săptămâni debutăm în Europa, va fi cel mai important joc pentru mulţi dintre jucători şi vrem să fim cât mai bine pregătiţi pentru acea partidă. Până atunci însă, luăm fiecare meci în parte şi încercăm să obţinem cât de mult putem din fiecare”, a spus Grainger Heickell, antrenorul principal al echipei.

Şi căpitanul Stelian Burcea se gândeşte încă de pe acum la duelul cu scoţienii. „Venim după o etapă în care, în mare parte, am obţinut ceea ce ne-am propus. Lăsând la o parte rezultatul, noi mai avem mult de muncă la ceea ce ne propunem şi la forma la care vrem să ajungem. Trebuie să respectăm echipa din Cluj, să avem atitudinea corectă, de echipă profesionistă şi să ne pregătim de meciurile din cupele europene”, a spus Burcea. Jocul Timişoara Saracens – Universitatea Cluj se dispută sâmbătă, pe stadionul „Gheorghe Răşcanu”, din cartierul Ronaţ, începând cu ora 11. Bănăţenii vin după acel 52-3 din capitală, împotriva lui Dinamo, în timp ce ardelenii au pierdut acasă, 13-45, în faţa lui CSM Baia Mare. Echipa gazdă se va putea baza în acest joc pe Shennan şi Umaga, jucători care revin după accidentări, în timp ce Aholelei, Lazăr, Kinikinilau și Moala rămân în continuare indisponibili.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Alege omenește

An de an auzim de obiceiul sărbătoririi Paștelui ortodox în tradiția românească. E foarte frumos,…

3 ore ago

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

18 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

19 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

20 de ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

22 de ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

o zi ago