La CJ Timis se cauta directori! Vor fi organizate concursuri pe noua organigrama

Noua organigramă a CJ Timiș a fost votată în plenul din luna septembrie și, în următoarele săptămâni, instituția va fi reorganizată. Cele mai interesante vor fi concursurile pentru directorii de direcții. Până atunci, vor fi numiți șefi cu delegație.

Oficial, de la CJ Timiș au dispărut Direcţia pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene Timiş şi Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Timiş (ADETIM). Acestea vor fi integrate în noile structuri create în organigrama instituției, votată în ultimul plen. „S-au demarat procedurile interne, am semnat tot felul de informări către angajați pentru a începe să populăm această organigramă. Va intra efectiv în funcţiune după ce se parcurg pașii legali. Cred că s-a și trimis către prefectură, sunt lucruri care țin de orice hotărâre adoptată de consiliul județeam. Cred că săptămâna viitoare se va intra efectiv în noua organigramă, urmând ca pașii legali pe care îi au de parcurs funcționarii publici să fie parcurși. Sunt termene în care în 30 de zile pot să accepte sau nu oferta instituțională pe care o facem. Dacă nu, ne despărțim, iar dacă acceptă, foarte bine”, a declarat, miercuri, președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu.

Oficial, niciunul dintre directori nu și-a dat demisia, deși Gheorghe Tătar, de la fosta direcție de drumuri, e în concediu până aproape la jumătatea lunii noiembrie. Oricum, pentru aceste funcții vor fi organizate, în perioada următoare, concursuri. „Dacă v-ați uitat cu atenție pe organigramă, prima linie, cea legată de director general, e vacantă. Urmează concursuri. Posturile vor fi ocupate, conform legii, prin delegație, dar vor urma concursuri. Vorbim de funcționari publici”, mai spune Grindeanu. Acesta va avea în subordine compartimentul Administrator public, Biroul Audit Public Intern, Serviciul Relaţii Externe, Direcția Organizare și Control, dar și Direcția Generală de Dezvoltare,. Vicepreședintele Roxana Iliescu (PMP) va răspunde de Direcția Generală Tehnică și Arhitectul Șef, iar Traian Stancu (ALDE), de Direcția Generală Economică și Direcția Generală de Patrimoniu. Secretarul Dănuț Ardelean va răspunde de Direcția Administrație Publică Locală, dar și de Compartimentul Asistenţă Juridică Consilieri Judeţeni.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

2 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

4 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

4 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

7 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

7 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

8 ore ago