La Timisoara, si caprele ar merge cu… autobuzul!

Dimineața. Pleci de acasă spre serviciu. E frig. Ești adormit. Lași mașina acasă, ca să nu aglomerezi traficul, și așa dat peste cap de pădurea de semafoare. Vrei să iei autobuzul și… dai peste o capră!

Se ia o dimineață de vineri cu puține grade în termometru. O stație de autobuz – 33, ca să nu avem discuții – din Calea Șagului. Lume care așteaptă: copii întârziați la școală, studenți somnoroși, pensionari care pleacă să caute pătrunjel mai ieftin, salariați blazați, care știu deja că or să întârzie din nou la serviciu. Fețe în marea lor majoritate morocănoase. Și taman când crezi că nimic pe lumea asta nu te va mai putea face să zâmbești, la orizont apare… o capră! Nu, nu una din alea pe care le vezi zilnic în jur, ci una în carne și oase! Animalul a stat frumos în ușa autobuzului, de parcă se gândea „să urc, să nu urc”, după care a plecat tacticos de unde a venit. De unde a venit? Asta e o altă întrebare, la care ar trebui să răspundă autoritățile locale. Nu de alta, dar creșterea animalelor are, teoretic, reguli stricte în Timișoara. Până să se lămurească misterul caprei din stația de 33, zâmbiți! E Ziua Mondială a Zâmbetului! (sursa foto: www.facebook.com)

Share
Published by
Feisbukistul de serviciu

Recent Posts

UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional

Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani…

2 ore ago

Accident grav la Belinţ. A intervenit şi echipajul SMURD

Neatenţia a produs un nou accident grav în judeţul Timiş, asta după ce şi azi…

4 ore ago

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au…

6 ore ago

La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO

Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează…

6 ore ago