Categories: Primăria Timişoara

400.000 de lei, de la primarie pentru sportivii Timisoarei

Primăria premiază, și în acest an, cei mai buni sportivi ai orașului. În plenul de marți al CL Timișoara va fi alocată, din bugetul local, suma de 400.000 de lei, pentru Gala Sportului Timișorean. Vor primi premii în bani cei mai buni sportivi și antrenori.

Consilierii locali trebuie să aprobe în plenul de marți, 20 decembrie, alocarea a 400.000 de lei din secțiunea „Cultură, recreere și religie” a bugetului pe anul în curs, pentru organizarea Galei Sportului Timișorean. „Municipiul Timișoara a organizat și finanțat anual evenimentul devenit tradițional Gala Sportului Timișorean, care a avut ca scop principal să onoreze și să scoată în evidență superlativele performanțelor sportive în plan internațional și național, obținute de sportivii și colectivele tehnice din cluburile timișorene, la discipline individuale și jocuri sportive, dar și cele mai bune proiecte sportive ale ONG-urilor care promovează activitățile sportive de masă (…) De aceea este oportun să asigurăm continuitatea acestei manifestări importante pentru comunitatea sportivă timișoreană”, se precizează în referatul care însoțește proiectul de HCL. Vor fi premiați cei mai buni sportivi, antrenori și specialişti, fiind acordate premii în bani, trofee sportive, plachete și diplome, după caz. Nominalizările vor fi făcute pe secțiuni, după cum urmează: „cele mai bune performanţe la disciplinele sportive individuale olimpice; cele mai bune performanţe la disciplinele sportive individuale neolimpice; sporturi tehnice; secţiunea paralimpic; special olympics; cele mai bune echipe la disciplinele sportive individuale; cele mai bune echipe la jocuri sportive, pe categorii de clasificare sportivă după vârstă; premii pentru parteneriat, pentru proiecte sportive, ambasadorii sportului timişorean în lume; personalităţi pentru întreaga activitate sportivă”.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

4 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

6 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

7 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

8 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

9 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

10 ore ago