Categories: Politicieni

(P) Mesajul primarului liberal Nicolae Robu catre timisoreni

De două ori mi-ați dat încrederea pentru a deveni primarul dumneavoastră. Acest lucru mă onorează și mă obligă. Mă țin, de aceea, de cuvânt și merg înainte cu toate proiectele anunțate pentru Timișoara. Ați avut ocazia să vedeți cât de multe lucruri bune s-au întâmplat în orașul nostru în acești ani de când sunt Primar, câte proiecte mari și grele am implementat cu succes, cu succes, dar și în totală cinste și legalitate, nu ca prin alte atâtea părți, unde corupția s-a dovedit a fi la ea acasă, știrbind însuși prestigiul țării noastre, în ansamblul ei! V-ați bucurat, desigur, împreună cu mine, de victoria noastră comună, victorie istorică, cea mai mare realizare a Timișoarei de la Revoluție până în prezent, câștigarea competiției cu 13 alte orașe ale României, printre care București, Cluj, Iași, Craiova, Arad etc., pentru titlul de capitală europeană a culturii în 2021!

Duminică, vom avea alegeri parlamentare, iar rezultatul lor va influența în mod semnificativ dezvoltarea Timișoarei în următorii 4 ani. Nu-i totuna să avem la centru un guvern PNL sau să avem un guvern PSD.
Știți bine că sunt 3 obiective mari pe care eu le susțin pentru Timișoara: Centura auto ocolitoare Sud, Spitalul regional de urgență și pregătirea orașului pentru ca în 2021 să fie Capitală Europeană a Culturii la superlativ. Toate aceste proiecte ale Timișoarei au nevoie de sprijin de la centru.

Doar un guvern PNL condus de Dacian Cioloș garantează realizarea acestor proiecte. Doar cu un guvern PNL putem fi siguri că Timișoara și Timișul vor conta și vor avea influență la București. Pentru un guvern PSD, știți foarte bine că va conta, înainte de orice și nemeritat, profund inechitabil, Teleormanul d-lui Dragnea, ca și până acum!

Dragi timișoreni, am nevoie de susținerea dumneavoastră pe 11 decembrie. Vă cer sprijinul pentru ca echipa mea, formată din candidații Partidului Național Liberal (PNL) să fie echipa câștigătoare în Timiș. Am văzut în sondaje că 76% dintre dvs. sunteți foarte mulțumiți și mulțumiți de mine. Și asta, sunt convins, pentru că ați văzut că vă sunt loial, mă preocupă binele orașului, muncesc enorm, duc toate lucrurile la bun sfârșit și sunt corect și cinstit, într-un cuvânt: sunt unul de-al dumneavoastră! Fiind așa de mulți cu mine, înseamnă că o parte dintre dvs. nu sunteți în același timp și membri sau simpatizanți PNL. Evident, cu toții aveți întreg respectul meu. Dar am o rugăminte: dați-vă votul, la parlamentare, pentru echipa mea, pentru candidații PNL, pentru ca, ajutându-mă pe mine să am sprijin la București, să ajutați orașul, să vă ajutați, până la urmă, pe fiecare dintre dvs. în parte, ca beneficiari a tot ce se va face în oraș.

Contez pe dvs. și vă rog ca și dvs. să contați pe mine! Votați PNL pe 11 decembrie și veți duce România înainte, cu Banatul în frunte!

Primarul dumneavoastră,
Nicolae Robu
Profesor universitar,
Doctor honoris causa

(P) Comandat de PNL Timiş. Publicat de SC Ahy Office SRL. Cod mandatar financiar: 11160004

Share
Published by
Iulia Avram

Recent Posts

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

5 minute ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

48 de minute ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

2 ore ago

Creșterile de preț la locuințele din Timișoara se mențin scăzute. Oferta e în creștere

Românii își doresc să fie proprietari, iar pentru a atinge acest obiectiv unii dintre ei…

2 ore ago

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark…

3 ore ago

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

3 ore ago