Mai mult de o treime din carnea de porc din România provine de la un producător din județul Timiş. Fostul Comtim, actualul Smithfield, deţinut de chinezi, a livrat anul trecut 224.500 de tone de carne de porc în viu, ceea ce reprezintă 32,5 procente din producţia totală din România.
Cantitatea totală de carne de porc în viu livrată în 2016 a fost de peste 693.000 de tone. Pe locul al doilea, la mare distanţă, apare Iaşiul, cu doar 33.100 de tone, iar pe trei se află Braşovul, cu 26.600 de tone. În funcţie de consum, carnea de pasăre concurează de aproape carnea de porc. La acest produs, cel mai important producător este Buzăul, de unde pleacă spre beneficiari 116.000 tone de carne de pui. Este vorba despre 20 de procente din totalul producţiei româneşti, furnizor fiind grupul Aaylex, cunoscut prin brandul Coco Rico.
Pe 64 de străzi și bulevarde din Timișoara va avea loc modernizarea sistemului de iluminat…
În comuna Moşniţa Nouă vor fi ridicate cinci staţii pentru reîncărcarea autovehiculelor electrice, printr-o finanţare…
Sala Teatrului Național Timișoara a găzduit, marți seara, ediția a zecea a Galei Premiilor UVT.…
Finalizarea proiectului prin care Timișoara a primit 44 de autobuze electrice pentru transportul în comun…
Colaborare de succces. Parteneriatul dintre Universitatea Politehnica Timișoara și sediile Continental din Timișoara a fost…
Consilierii locali timișoreni au primit la vot, la ședința de plen extraordinară de marți un…