Mai mult de o treime din carnea de porc din România provine de la un producător din județul Timiş. Fostul Comtim, actualul Smithfield, deţinut de chinezi, a livrat anul trecut 224.500 de tone de carne de porc în viu, ceea ce reprezintă 32,5 procente din producţia totală din România.
Cantitatea totală de carne de porc în viu livrată în 2016 a fost de peste 693.000 de tone. Pe locul al doilea, la mare distanţă, apare Iaşiul, cu doar 33.100 de tone, iar pe trei se află Braşovul, cu 26.600 de tone. În funcţie de consum, carnea de pasăre concurează de aproape carnea de porc. La acest produs, cel mai important producător este Buzăul, de unde pleacă spre beneficiari 116.000 tone de carne de pui. Este vorba despre 20 de procente din totalul producţiei româneşti, furnizor fiind grupul Aaylex, cunoscut prin brandul Coco Rico.
Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…
Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…
Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…
Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…
Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…
Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…