Arhiva pentru eticheta: carne de porc

Sacrificați porcul? Testați carnea înainte de a o consuma

Sacrificați porcul? Testați carnea înainte de a o consuma

Dacă sacrificați porcul înainte de sărbători, atunci nu mâncați din carne dacă nu a fost examinată înainte. Trichineloza pândește după colț, iar efectele acestei afecțiuni pot fi letale. În Timiș puteți face examenul trichineloscopic în mai multe puncte. Începând cu 10 decembrie se vor deschide trei puncte de examinare trichineloscopică a cărnii de porc în

Carnea de porc trebuie testata, ca sa nu ajungeti apoi la spital. Pretul este modic

Dacă vă gândiţi să tăiaţi porcul înainte de Crăciun este absolut necesar să verificaţi carnea înainte de consum, avertizează inspectorii Direcţiei Sanitară-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş. Sunt patru centre deschise special în această perioadă, unde pot fi făcute astfel de teste.

IT-ul, constructiile si… carnea de porc, la baza colaborarii dintre China si Timis

Timișul poate deveni cel mai bun prieten european al Chinei! Cel puțin asta cred oficialii locali, dar și ambasadorul Chinei în România, Excelența Sa Xu Feihong. Reprezentantul Republicii Populare Chineze în România a venit pentru prima oară la Timișoara, ocazie cu care a fost lansată și Casa Româno-Chineză.

Top