Dacă sacrificați porcul înainte de sărbători, atunci nu mâncați din carne dacă nu a fost examinată înainte. Trichineloza pândește după colț, iar efectele acestei afecțiuni pot fi letale. În Timiș puteți face examenul trichineloscopic în mai multe puncte. Începând cu 10 decembrie se vor deschide trei puncte de examinare trichineloscopică a cărnii de porc în…
Carnea de porc trebuie testata, ca sa nu ajungeti apoi la spital. Pretul este modic
Dacă vă gândiţi să tăiaţi porcul înainte de Crăciun este absolut necesar să verificaţi carnea înainte de consum, avertizează inspectorii Direcţiei Sanitară-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş. Sunt patru centre deschise special în această perioadă, unde pot fi făcute astfel de teste.
O treime din carnea de porc din Romania vine din Timis
Mai mult de o treime din carnea de porc din România provine de la un producător din județul Timiş. Fostul Comtim, actualul Smithfield, deţinut de chinezi, a livrat anul trecut 224.500 de tone de carne de porc în viu, ceea ce reprezintă 32,5 procente din producţia totală din România.
IT-ul, constructiile si… carnea de porc, la baza colaborarii dintre China si Timis
Timișul poate deveni cel mai bun prieten european al Chinei! Cel puțin asta cred oficialii locali, dar și ambasadorul Chinei în România, Excelența Sa Xu Feihong. Reprezentantul Republicii Populare Chineze în România a venit pentru prima oară la Timișoara, ocazie cu care a fost lansată și Casa Româno-Chineză.