Miss Mama si concurs de kickboxing pentru femei, la Iulius Mall

În acest week-end, la Iulius Mall Timișoara va fi aflat răspunsul la o întrebare extrem de dificilă: Ce-și doresc femeile? Doamnele și domnișoarele vor avea parte de mai multe surprize, sunt și activități pentru copii, dar și o mulțime de premii. Va avea loc și un concurs pentru decernarea titlului de Miss Mama.

Se apropie Ziua Internațională a Femeilor, iar la Iulius Mall Timișoara s-a deschis Ladies’ Expo. În perioada 3 – 7 martie, la demisolul şi parterul mallului, veți găsi cadouri de tot felul pentru pentru doamne și domnișoare: piese vestimentare și accesorii, bijuterii, genți și articole de marochinărie, produse cosmetice și naturiste, aranjamente florale, lumânări parfumate și decorațiuni, parfumuri naturale. Sâmbătă, 4 martie, de la ora 13.30, în zona Intersport, are loc a zecea ediție a competiției Ginbox Interclub Kickboxing, pentru femei. Concursul va include și zece meciuri susținute de luptătoare profesioniste Duminică, de la ora 12, în zona food court, copiii sunt așteptați la o nouă poveste spusă de marionete. Teatrul de păpuși din această săptămână le va prezenta micilor spectatori peripețiile Cenușăresei.

Pentru că urmează Ziua Internațională a Femeii, duminică, de la ora 18, cele mai frumoase mămici vor defila pe podiumul amenajat în zona magazinului Poema. Zece concurente se vor întrece în aspect, ținute, personalitate și cunoștințe, cu scopul de a cuceri titlul de Miss Mama. Până pe 8 martie inclusiv, toți cei care cumpără în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate se pot înscrie la tombola campaniei „Ce îşi doresc femeile?”. Zilnic, primii 150 de participanţi sunt răsplătiţi cu surprize instant: beauty kits pentru sesiuni de make-up, bijuterii strălucitoare, vouchere la magazinele din mall şi băuturi răcoritoare. De ziua lor, pe 8 Martie, trei cliente vor fi recompensate, prin tragere la sorţi, cu o sesiune la Oriental Beauty & Spa.

Share
Published by
Ioana Toma

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

1 minut ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

16 minute ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

41 de minute ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

O oră ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

2 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

2 ore ago