Peste 3.000 de locuri de munca la Angajatori de Top

Dacă vreți să vă schimbați locul de muncă, acum ar putea fi momentul potrivit. 80 de companii oferă, la Timişoara, peste 3.000 de locuri de muncă în cadrul unei noi ediţii a evenimentului „Angajatori de Top”, care are loc vineri şi sâmbătă, la Centrul Regional de Afaceri.

Pe lângă dialogurile purtate în standuri, unde cei interesaţi îşi pot depune CV-urile în vederea angajării, participanţii pot lua parte la unul dintre cele 5 de workshopuri și conferințe. În cadrul ediției cu numărul 10 a evenmentului sunt oferite cu 25% mai multe joburi, comparativ cu primăvara anului trecut. Din perspectiva planurilor de recrutare, 84% dintre companii au planuri extinse de recrutare comparativ cu anul anterior. Pe lista ofertelor lansate de companii pentru posibilii viitori angajaţi se numără: beneficiile extrasalariale, diversitatea joburilor, pozițiile la nivel internațional, programele de internship, oportunitățile de carieră lansate în exclusivitate în cadrul evenimentului. Firmele participante provin din domeniile Inginerie şi Producţie, IT, Retail, Automotive, Servicii şi BPO, FMCG.

Cei care vin la târgul de forţă de muncă pot vizita şi Innovation Corner, o zona de gadget-uri (drone, roboți, imprimante 3D, dar și alte dispozitive care vor schimba viitorul tech) și o zona de startup-uri pentru a afla ideile de la care au pornit câteva dintre cele mai de succes afaceri în Timișoara. De asemenea, ei pot beneficia de sesiuni gratuite de consiliere în carieră oferite la standul CV Experts de patru specialişti cu vastă experiență în recrutare, care îi vor ghida pe cei prezenți astfel încât să treacă peste procesul de recrutare cu succes. Candidaţii la o slujbă îşi pot testa gratuit nivelul de cunoaştere a limbilor străine, la standul Active Learning Timișoara, pentru limbă engleză, germană, franceză, spaniolă sau italiană.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

3 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

4 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

9 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

10 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

10 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

11 ore ago