Timisoara nu are nevoie de polivalenta la Giroc. Robu: Va fi un muzeu al prostiei

Primarul Nicolae Robu prevede un viitor sumbru pentru o eventuală sală polivalentă construită în comuna Giroc. El crede că aceasta va deveni un muzeu al… prostiei! Edilul nu renunță la ideea de a ridica o altă sală, pe bani de la bugetul local, în zona stadionului „Dan Păltinișanu”.

Primarul Nicolae Robu vrea neapărat sala polivalentă în zona stadionului „Dan Păltinișanu” , indiferent de ce intenționează să facă, la Giroc, Compania Națională de Investiții. „PSD crede că se joacă cu mine. Eu cred că am dovedit până acum că eu când spun un lucru îl şi fac. Dacă nu face CNI în locaţia excelentă şi am confirmarea de la specialişti, şi anume în zona «Dan Păltinişanu», în campusul sportiv al Timişoarei, Primăria Timişoara va face pe venituri proprii acea sală. Vom da drumul în curând la studiul de fezabilitate. O să vedeţi că nu ne jucăm şi dacă CNI doreşte să preia şi să facă investiţia aici, bine”, spune liberalul. Acesta estima că ridicarea sălii va costa aproximativ 20 de milioane de euro.

Ce se va întâmpla dacă ne-am trezi cu două săli polivalente? Robu nu are niciun fel de emoții.„Vom lua bani de la bugetul local, vom face această sală şi vom vedea cum vor răspunde în faţa contemporaneităţii şi în faţa posterităţii cei ce vor face un gest total inacceptabil de amplasare a sălii la Giroc. În primul rând, că va fi o sală muzeu al prostiei şi al lipsei de loialitate faţă de Timişoara, pentru că Timişoara va avea permanent evenimente şi vom vedea ce se va întâmpla cu acea sală. Timişoara se va descurca, aşa cum am făcut atâtea şi atâtea lucruri”, a mai declarat primarul. Acesta spune, pe de altă parte, că își dorește ca, în cazul de față, să triumfe rațiunea. „Îmi doresc să triumfe rațiunea. Așa cum ştiţi, în viaţa mea am fost deschis la reevaluări faţă de multă lume. Vreau să văd că a fost doar o rătăcire, o neînțelegere a lucrurilor pe termen scurt. Încă sper că există bună credință”, a conchis Nicolae Robu.

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

60 de minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

5 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

6 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

7 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

7 ore ago