Categories: Social

A stat cu burta pe carte si a reusit! Dumitru Domasneanu a devenit subalternul lui Dorel Cojan

A învățat pe rupte, așa că, din a doua încercare, a reușit să ia examenul! Este vorba despre comisarul șef de poliție Dumitru Urecheatu Domășneanu, care este, cu acte în regulă, noul director adjunct al Poliției Locale Timișoara, din postura de unic candidat.

Pe 4 mai a avut loc proba scrisă a concursului organizat de Primăria Timișoara pentru funcția de director adjunct al Poliției Locale. A fost un singur candidat, comisarul șef de poliție Dumitru Urecheatu Domășneanu. Rezultatele n-au putut fi văzute pe afișierul de pe CD Loga 1, nici luni, 8 mai, nici marți, 9 mai. Asta, deși pe același afișier „trona” încă anunțarea respingerii contestațiilor depuse de doi dintre cei care intenționaseră să se înscrie la concursul respectiv, dar nu reușise să treacă de prelesecția dosarelor. Marți, și primarul Nicolae Robu susține că nu cunoaște rezultatul concursului. Și totuși… Domășneanu a luat, din a doua încercare, un examen pentru care se înscrisese și în toamna trecută. Atunci, cu doar 31,83 puncte din 100, el nu a mai ajuns să susțină și interviul.

Pentru că repetiția este mama învățăturii, fostul șef al Poliției Rutiere s-a pus cu burta de carte și, de această dată, s-a prezentat mult mai bine la examen. Domășneanu a obținut 76,25 puncte la proba scrisă. A urmat interviul, unde a fost și mai bine, el având, de această dată, 87,25 puncte. Cu un total de 162,5 puncte, din 200 posibile, Dumitru Urecheatu Domășneanu a fost declarat promovat și este, de acum, director adjunct al Poliției Locale Timișoara. El are drept șef pe Dorel Cojan, care este șeful „plin” al instituției de mai bine de trei ani, fără să fi dat însă concurs pe post. (sursa foto: www.adevarul.ro)

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

6 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

10 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

11 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

11 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

12 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

12 ore ago