Categories: Timp liber

Cu ochii pe cer: doar 10 zile pana la Timisoara Air Show

Toți cei care iubesc piloții și minunatele lor acrobații sunt așteptați la un eveniment inedit. A patra ediție a mitingului aerian de pe Aeroportul Internaţional Timişoara va avea loc pe 10 iunie, însă, spre deosebire de anii trecuți, showul va avea loc seara.

Pe 10 iunie, de la ora 19, aveți program la Aeroportul Internaţional Timişoara. E miting aerian cu o mulţime de surprize. Veți putea admira piloţii de la Forţele Aeriene Române, care vor fi prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. Formaţia Asalt va face o demonstraţie pe cer, iar în premieră va fi prezent şi singurul avion biplan din România. Iacării Acrobaţi vor zbura alături de Jurgis Kairys, pilotul lituanian care face adevărate spectacole pe cer. La final, veți avea parte de un un concert cu hiturile AC/DC, cântate live de formaţia The Rise of The City King (The R.O.C.K). „Putem spune că am reuşit să reînviem o tradiţie în zona de vest a ţării, cea a spectacolelor aeriene. Am vrut să evităm orele prânzului, când temperaturile sunt extrem de ridicate, şi am decis să începem evenimentul după-amiaza, iar piloţii au promis şi ei că vor pune la punct un spectacol antrenant”, spune Daniel Idolu, directorul AIT. Accesul este gratuit şi va fi permis de la ora 18. Se va asigura o parcare de peste 3.000 de locuri în apropierea evenimentului. De asemenea, se va putea ajunge direct în parcarea aeroportului cu mijloacele de transport în comun (autobuze RATT). Pentru organizarea evenimentului, Aeroportul Internaţional Timişoara se bucură de sprijinul CJ Timiş, al Asociaţiei Patronale a Aeroporturilor din România, precum şi al unor instituţii publice şi societăţi comerciale. Toate informaţiile sunt accesibile şi pe site-ul oficial al aeroportului.

Share
Published by
Silvia Suciu

Recent Posts

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

9 minute ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

4 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

5 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

5 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

6 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

6 ore ago