Categories: Invatamant

Cum sa ajungi in 15 minute student in Marea Britanie sau Olanda

O universitate din Olanda şi 15 din Marea Britanie vin la Timişoara să le ofere tinerilor locurile rămase neocupate la sesiunile de admitere pentru licenţă, master şi MBA. Totul decurge rapid: în 15 minute, reprezentanţii instituţiilor de învăţământ superior vor şti dacă sunteți ceea ce caută ei.

„Universitățile din străinătate au declanșat procesul de clearing (ultima sesiune de admitere pentru anul 2017-2018), la care pot participa elevii care au promovat Bacalaureatul și studenții care își doresc un program de master în străinătate”, anunţă organizatorii evenimentului programat pe 12 iulie, la Timişoara. Vestea bună este că pentru un asemenea loc veţi putea primi chiar şi o bursă. Sunt mai multe universități din Marea Britanie și una din Olanda care se vor adresa tinerilor care se pot înscrie la programe de licență, master, MBA sau programe de „foundation”, dacă au nevoie de an pregătitor pentru studiile universitare clasice sau au note mai mici la Bacalaureat.

Domeniile din care provin ofertele sunt Tehnologia Calculatoarelor, Reţelisticii şi Comunicaţiilor, Business şi Finanţe, Artă, Arhitectură, Film, Radio şi TV, Turism Management. Lista universităţilor participante include: Canterbury Christ Church University, Coventry University, Keele University, Lancaster University, Middlesex University, London Brunel International College, Plymouth University International College si Plymouth University (parte a NAVITAS), Northampton University, SAE Creative Media Institute, Sheffield Hallam University, Swansea University, University of Essex, University of Sunderland, York St. John University din Marea Britanie și HZ University of Applied Sciences din Olanda. Evenimentul este organizat pe 12 iulie, la Hotel Timişoara.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Nicolae Robu își schimbă părul, dar năravul, ba!

Câteva contestații depuse de cetățeni de bine ai acestui municipiu arată negru pe alb că…

2 ore ago

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. Sărbătorile pascale sunt…

2 ore ago

O nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor VOLUMINOASE din Zona 1 Rural a județului Timiș – 2024

Compania RETIM împreună cu ADID Timiș anunță începerea unei noi campanii de colectare gratuită a…

3 ore ago

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

15 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

18 ore ago