Invatamant articole

alergare

Alergare pentru Poli – 98 de tururi pentru tot atâția ani de existență ai universității

Alergare pentru Poli – 98 de tururi pentru tot atâția ani de existență ai universității

Studenți și profesori au participat la evenimentul „98 pentru Poli”, devenit deja tradiție. Participanții au alergat până la 98 de… tururi de pistă, la Baza Sportivă nr. 1 a Universității Politehnica Timișoara.

chimie industrială

Șapte decenii de Chimie Industrială la Timișoara / FOTO

Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, una dintre cele mai vechi ale Universității Politehnica Timișoara, a sărbătorit vineri 70 de ani de la înființare. Auditoriumul Centrului de Conferințe al UPT a fost gazda a mai multor generații de absolvenți ai facultății, foști și actuali miniștri, dar și actuali studenți.

dan perju

Mare sărbătoare la Politehnica timișoreană: 98 de ani de la înființare

Timp de zece zile, între 7 și 16 noiembrie, Universitatea Politehnica sărbătorește, prin mai multe evenimente, 98 de ani de la înființare. Sub genericul „Zilele Politehnicii 2018”, vor avea loc conferințe, lansări de carte, competiții sportive, expoziții, vizionări de filme și multe alte evenimente.

bullying

Consiliul Județean al Elevilor Timiș: Discriminarea, una dintre problemele din școlile din România

Violența psihologică și fizică, pe scurt bullying, va avea parte de un cadru lesgialtiv pentru a nu mai avea loc în școlile din România și pentru a putea fi prevenită. Consiliul Județean al Elevilor Timiș salută adoptarea proiectului de lege referitor la bullying adoptat zilele trecute de Camera Deputaților.

cărți

2.500 de cărți pentru 50 de licee, la 100 de ani de Politehnică timișoreană

Universitatea Politehnica Timișoara și Continental Automotive Products SRL organizează cea mai mare campanie de donare de carte pentru liceele din jumătatea de vest a României. În cadrul acțiunii, vor fi distribuite 2.500 de volume de carte tehnică pentru a încuraja tinerii să se orienteze spre studii în domeniile ingineriei.

pirtea

Marilen Pirtea nu mai este rector al UVT. S-a suspendat din funcție

Universitatea de Vest Timișoara nu are rector „plin” în această perioadă. Senatul a aprobat solicitarea de suspendare din funcție a lui Marilen Pirtea. Acesta a anunțat că pleacă, în următoarele trei săptămâni, în turneu diplomatic prin Asia.

Top