Jungla pe pista de biciclete din Timisoara! Tarzan ar putea fi gasit pe la Podul Modos / FOTO + VIDEO

Vrei să te dai cu bicicleta pe pista amenajată de Primăria Timișoara, pe malul Begăi? Foarte bine, dar ai grijă dacă ajungi în zona Podului Modoș! S-ar putea să dai peste… Tarzan! Nu de alta, dar buruienile au peste doi metri înălțime și au transformat zona într-o adevărată junglă. UPDATE: Primăria a trimis cosașii la muncă!

Avem pistă de biciclete pe malul Begăi și ne lăudăm cu ea. E amenajată din bani europeni și, teoretic, e un lucru extrem de benefic pentru Timișoara, unde comunitatea pe două roți este din ce în ce mai mare. Dar, pentru că suntem în România, nu facem curat decât prin centru, acolo unde „se vede”. Cum mergi spre marginea Timișoarei, pista devine o adevărată provocare, pentru că e aproape invadată de buruieni. „Spectacolul” a fost filmat de un timișorean, care îi transmite primarului Nicolae Robu că probabil din birou lucrurile se văd bine și frumos, numai că, în realitate, avem căpușe și câte și mai câte. Omul are umor și crede că pista de biciclete ar putea servi și drept platou de filmare pentru filmele cu… Tarzan. Nu de alta, dar buruienile trec de 2,5 metri înălțime „Suntem pe malul apei sau mai bine pe malul junglei. Fosta pistă de bicicletă renumită care, prin votul mai multor timișoreni, au fost de acord să-i schimbăm numele, să-i spunem «Jungle Bicycle» (…) Aceasta este pista. Mergând cu bicicleta pe aici, ne oprim în junglă, domnule primar. Cine este responsabil de toate acestea? Dacă ar fi trăit regretatul Johnny (Johnny Weissmüller – n.r.), i-ar fi părut rău că nu a făcut filmările filmului «Tarzan» aici, ci a trebuit să meargă în America, că doar stătea aici aproape, în Freidorf (…) Uitați-vă ce junglă are această pistă de biciclete! Noi i-am schimbat numele în «Jungle Bicycle», dragul meu primar, pe care te-am votat eu și familia mea (…) Oriunde te uiți, e junglă. Ne-am umplut de căpușe! (…) Uitați-vă ce spini avem aici… Atenție, că s-a blocat pista, din cauza tufelor”, spune cel care a realizat filmulețul.

 

ATENTIE, SE INTIMPLA IN TIMISOARA !

Posted by Nino Mercea on Wednesday, June 7, 2017

UPDATE: Primăria Timișoara și-a dat seama, în ceasul al 12-lea, că și bucata de pistă de biciclete care trece de Podul Modoș îi aparține. În consecință, joi după-amiază, în zonă au apărut… cosașii! După cum se poate vedea în galeria foto de mai sus, oamenii lucrează repede și, dacă nu cumva se pornește vreun potop ca pe vremea lui Noe, până vineri seară, jungla va deveni amintire. Cel puțin o perioadă…

Share
Published by
Otilia Galescu

Recent Posts

Universitatea de Vest Timișoara va oferi un masterat în domeniul tineretului

La Timișoara urmează să fie deschise primele programe de masterat în domeniul tineretului. Primul astfel…

16 minute ago

Medalii de argint obținute de atleții Politehnicii Timișoara, la Naţionalele de alergare montană

Atleții Politehnicii Timișoara au fost la înălțime și la Campionatul Național de alergare montană, distanță…

18 minute ago

Jurnal de campanie (9). Primarul candidat din Giarmata, Claudiu Mihălceanu, câştiguri din pariuri de şase ori mai mari decât venitul din salarii!

Intuiţie, noroc, informaţii, ponturi? Sau câte puţin din fiecare. Cert este faptul că actualul primar…

2 ore ago

Nouă persoane intră în cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei

Cursa electorală pentru desemnarea noului primar al Timișoarei se va da între nouă candidați. Pentru…

20 de ore ago

Susţinut şi de PSD, Dan Vatriş (PNL) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Jebel

Primarul PNL al comunei Jebel, Dan Vatriş, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat în…

23 de ore ago

CSU Politehnica Timișoara, trei medalii la Campionatul național de floretă tineret

Politehnica Timișoara a cucerit trei medalii la Campionatul Național de floretă, tineret. Ingrid Miti Bikfalvi…

23 de ore ago