Categories: Timp liber

Nu sta in casa! Hai Launmoment dat in Parcul Poporului! / FOTO + VIDEO

E așa o vreme faină și e așa un program, că n-are sens să stai în casă în acest sfârșit de săptămână. A doua ediție a festivalului de muzică și artă „Launmomentdat în parc” a început vineri seară, în Parcul Poporului. Peste 1.500 de oameni au ieșit deja la picnicul electronic, așa că ești așteptat și tu.

În Parcul Poporului au ieșit, vineri, la un picnic electronic, copii și părinți, adolescenți și nu numai, care au dansat împreună sub un cer lin. Muzica și atmosfera bună s-au simțit de departe, așa că a fost o zi cu adevărat plăcută în aer liber. Noaptea, festivalul s-a mutat la after-party, în Aethernativ și Cuib d’Arte, unde s-au ocupat de buna dispoziție Mr. Goju, Roboțel, Alur Duvaal, Tudor, Zero și Inflex. Petrecerea de la piscină organizată de Undertheivy, cu jozif și Dargo, a ținut publicul la dans până dimineața.

În programul zilei de sâmbătă sunt Sandrino, Dubapest Hifi, Mighty Boogie, Punu, Von bruber și High Kulture. Până la ora 17, la Vinilotecă e… discotecă, alături de Mihu, Silvana și OCVCP. Pop-Up Store și Zona Tech sunt deschise până la ora 18. Pop-Up Store-ul prezintă un spațiu de expoziție pentru 21 de artiști locali, iar Zona Tech, realizată de Plan Zero, The Hub și Well Played, este dedicată inovației tehnologice. Veți afla de aici cum funcționează o imprimantă 3D, un harmonograf și roboțeii dansatori. Sunt și ateliere: Azvârlirea – jocuri și frisbee, Bicicle Teme – atelier biciclete, Alimeria – cursuri de olărit pentru copii și adulți, UVT – ateliere de creație. Pe seară sunteți invitați la film, pentru că, de la ora 21,30, Cinemobilul și Hamacele Beeswings au pregătit „Usturoi” (2014). Teatrul Labirint Asylum pune la cale un show experimental-senzorial, între orele 16 și 18. Teatru Auăleu prezintă, de la ora 23, spectacolul Men Sana in Corporatist Sano, iar Unfold Motion susține un spectacol de dans contemporan, muzica fiind întreținută de Armies. La noapte nu vor mai avea loc însă after-party-uri în Aethernativ și Cuib d’ Arte.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

8 minute ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

5 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

6 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

6 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

8 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

9 ore ago