Categories: Poli Timisoara

Poli 2017 a castigat in opt etape aproape atatea puncte cate a facut Poli 2016 in sezonul trecut

Cu un lot mult mai bun faţă de campionatul trecut, Poli Timişoara poate spera la un sezon fără emoţiile de acum un an, chiar dacă problemele financiare ale clubului sunt cel puţin la fel de mari.

În opt etape, Poli Timişoara a adunat 13 puncte, cu unul mai puţin faţă de cât au reuşit să facă jucătorii pregătiţi de Ionuţ Popa în tot campionatul regulat! Alb-violeţii au plecat la drum, sezonul trecut, cu un decalaj de 14 puncte faţă de celelalte competitoare, dar au reuşit să se salveze de la retrogradare după jocurile din play-out. Comparativ, fotbaliştii timişoreni au agonisit, în urmă cu un an, după opt etape, doar patru puncte, iar golaverajul anunţa dezastrul, prin cele 21 de goluri primite şi doar opt marcate. La un an distanţă, Poli Timişoara şi-a trecut în cont, la finalul săptămânii trecute, cea de-a patra victorie, în faţa lui CFR Cluj, una dintre favoritele la câştigarea campionatului.

Trupa pregătită de Ionuţ Popa reuşea să încheie anul trecut sezonul regulat cu 14 puncte în 26 de etape, în condiţiile în care s-a păstrat deficitul de 14 puncte cu care a început campionatul, adică cu un punct mai mult faţă de cât au adunat deja elevii săi anul acesta după doar opt etape. În ciuda parcursului foarte bun de până acum, Poli Timişoara se confruntă cu acelaşi mari probleme financiare. Următoarele săptămâni vor fi decisive pentru clubul timişorean, care aşteaptă ca aleşii din consiliul local să voteze în favoarea acordării unei sume prin care să fie plătite salariile restante către toţi jucătorii şi datoriile către instituţiile statului.

Share
Published by
Cosmin Bradu

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

2 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

2 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

3 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

3 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

4 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

4 ore ago