Categories: Politicieni

Robu: Sunt nemultumit de cativa ani de activitatea PNL

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, susține că partidul din care face parte este „paralel” cu problemele românilor! El spune că nu mai vrea să vadă liberali că resping proiectele inițiate de PSD, doar din motive politice. La Timișoara, Robu îi atacă însă constant pe social-democrați.

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, este încă în concediu, dar, între două destinații de vacanță, a avut timp să intre în direct la România TV, unde a explicat cum vede el politica pe care o duce partidul din care face parte. Primarul Timișoarei crede că PNL ar trebui să-și schimbe atitudinea. „Nu sunt mulțumit de prestația PNL de câțiva ani încoace. Am spus-o în interiorul partidului. Este vorba despre prestația partidului, nu de oameni. Sunt nemulțumit că nu văd din partea PNL un fir roșu de acțiune. Nu văd nimic pro activ din partea noastră, ci mereu ieșire pentru negarea a tot ce vine de la PSD. Vorbesc aici inclusiv de negarea unor lucruri bune care vin de la PSD. Este stupid să credem că un partid de mărimea PSD vine numai cu prostii. Vine și cu lucruri bune și nu e corect (…) Ne decredibilizăm în fața cetățenilor dacă noi negăm totul numai pentru că vine de la adversari. Când vine ceva bun, nu trebuie să ieșim să lăudăm lucrul acela, dar să lăsăm să se întâmple. Trebuie să venim cu lucruri de substanță, pe care cetățenii le așteaptă (…) Ne-am îndepărtat de agenda cetățeanului, am fost paraleli. PSD a profitat de acest lucru”, a completat primarul Timișoarei.

În 2016, la alegerile parlamentare din luna decembrie, PSD a câștigat pentru prima dată în Timișoara. La localele din iunie 2016, social-democrații și-au asigurat majoritatea în CJ Timiș, în alianță cu UNPR și PMP, în timp ce liberalii au fost nevoiți să încheie un parteneriat cu UMDR, pentru a avea majoritate în CL Timișoara. Primarul Nicolae Robu i-a numit de mai multe ori pe consilierii PSD „grupul împotriva Timișoarei”, iar ultima dată i-a atacat la finele săptămânii trecute, când a spus că din cauza „PSD și a acoliților săi” clubul ACS Poli Timișoara nu a putut primi bani de la bugetul local. Altfel, la alegerile interne din PNL, desfășurate în luna iunie și câștigate de Ludovic Orban, Nicolae Robu și filiala Timiș au fost printre puținii care s-au poziționat în spatele lui Cristian Bușoi.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Flavius Biea câştigă la Craiova centura WBC Continental Latino

Campion mondial IBA World, timişoreanul Flavius Biea a fost cap de afiş, alături de Ronald…

33 de minute ago

În parcul Pădurice va avea loc un nou Picnic Atipic

Ideea picnicului organizat în parcul din zona Dacia va fi repetată, de această dată în…

2 ore ago

CJ Timiș a semnat contractul de realizare a studiului de fezabilitate pentru modernizarea drumului dintre Moșnița și Ghiroda

Un nou drum județean, parte a ”centurii mici” de ocolire a Timișoarei face un pas…

2 ore ago

Pe Centura Sud lucrurile merg strună. Termenul de finalizare a lucrărilor ar putea fi devansat

Muncitorii celor de la UMB se mișcă, pe șantierul Centurii Sud, ca furnicile, iar aceasta…

7 ore ago

CSU Poli a ratat finala mare la o tuşă, dar a obţinut bronzul la floretă pe echipe

Medalie de bronz pentru floretistele de la Poli. CS Rapid Bucureşti a câştigat titlul naţional…

7 ore ago

Vreți casă frumoasă, cu curte în periurban? Pregătiți banii, la Dumbrăvița e cel mai scump, la Sânmihaiu Român e considerat cel mai ieftin

Dumbrăvița continuă să fie una dintre cele mai scumpe localități din România, ocupând primul loc…

11 ore ago