Categories: Sport

Informatica a facut spectacol si in Valea Domanului

Deţinătoarea Cupei şi a Supercupei României la futsal, Informatica Timişoara, s-a impus şi în derby-ul Banatului, la Reşiţa, contra formaţiei Muncitorul în runda a 11-a din sezonul regulat. A fost însă derby doar pe hârtie, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii fiind enormă.

Surprinzător, bănăţenii de munte au deschis scorul după două minute de joc, dar echilibrul a fost mai mult de „efect”, pentru că bănăţenii de câmpie au marcat apoi de opt ori la rând. Reşiţa a redus din handicap pentru a stabili scorul la pauză, 2-8! În partea secundă, Timişoara nu a mai forţat, preferând să joace cu tinerii, dar şi să încerce unele scheme care să fie puse în aplicare în partidele viitoare. S-a încheiat 10-3 pentru Informatica, echipă care a obţinut a opta victorie din campionat şi a urcat pe locul 3, în timp ce reşiţenii, cu un golaveraj catastrofal, 25-103, ocupă locul 8, peste Sf. Gheorghe şi Tg. Mureş.

Pentru câştigători au înscris în acest meci şapte jucători. Simic a fost golgheterul jocului, sârbul marcând de trei ori în prima repriză. Debutantul Gavrilă a punctat de două ori, în timp ce Ilaş, Deco, Nastai, Lupu şi Savio şi-au trecut în cont câte un gol de „căciulă”. Informatica are 3 puncte mai puţin faţă de Deva şi Odorhei, dar şi un joc mai puţin. Restanţa cu United Galaţi se va disputa joi, de la ora 19, în Sala „Ion Morar” din Sânnicolau Mare. Iniţial jocul a fost amânat din cauza unei toxiinfecţii alimentare suferite de mai mulţi jucători ai Timişoarei, fiind reprogramat pentru această săptămână.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

11 minute ago

„Politehnica Timișoara – Un pas spre viitorul tău!”, un eveniment de succes cu peste 1000 de participanţi, a ajuns la final

Emoţii, competivitate, premii şi mulţi participanţi la un eveniment de marcă organizat anual de UPT.…

18 minute ago

Horticultura continuă lucrările de întreținere în cimitirele pe care le administrează

Angajaţii societăţi Horticultura continuă lucrările de întreținere în cele două cimitire pe care le administrează,…

2 ore ago

Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, apel pentru fair play în campania electorală

Mare favorit pentru a câştiga un nou mandat de primar al comunei Şag, Flavius Alin…

2 ore ago

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

3 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 11 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 11.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

4 ore ago