Categories: Economic

Parcare de 700 locuri in zona centrala! O face un investitor privat

Dacă nu fac autoritățile, face un investitor privat! Mulberry Development, compania omului de afaceri Ovidiu Șandor, se apucă de construit o parcare supraetajată în zona Bd. Take Ionescu. Aceasta va avea câteva sute de locuri și va putea fi accesibilă și pentru șoferii care au treabă în zona centrală.

Mulberry Development se apucă de construit o parcare supraetajată în noul cartier Isho, situat la câteva minute de mers pe jos de Piața Unirii și centrul istoric al Timișoarei. Aceasta va avea 9 etaje și o capacitate de peste 700 de locuri. Parcarea va deservi noua clădire de birouri din proiectul multifuncțional Isho, dar va putea fi folosită și de șoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a orașului. Lucrările vor fi finalizate la mijlocul anului viitor. „Infrastructura care va deservi zona noului cartier este o prioritate pentru noi. Începem construcția unei parcări de mari dimensiuni, în paralel cu finalizarea primei clădiri de birouri și demararea șantierului pentru viitoarele apartamente. Ne-am propus ca odată date în folosință apartamentele și spațiile de lucru din clădirile noastre, să existe toate facilitățile“, spune Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development. Acestor 700 de locuri din parcarea supraterană li se adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuințe și birouri care vor constitui proiectul multifuncțional Isho. Mulberry Development realizează a două proiecte majore în Timișoara și Cluj-Napoca. Isho este un cartier nou cu peste 1.000 de apartamente, 50.000 mp de birouri de nouă generație, 2.000 de locuri de parcare, spații verzi de peste 7.500 mp,locuri de joacă, after-school, supermarket, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă…

8 ore ago

Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL

În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde…

9 ore ago

Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale

Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL…

10 ore ago

Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate

Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în…

10 ore ago

Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată

Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei…

10 ore ago

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor…

11 ore ago