Categories: Sport

Punct si de la capat. Flavius Biea se pregateste intens pentru anul 2018

Pugilistul Flavius Biea (12 meciuri la profesionişti, 11 victorii, dintre care şase înainte de limită, şi o singură înfrângere) începe pregătirea pentru următorul meci în ringul profesioniştilor. Antrenamentele sale se vor desfăşura la sala de box pe care acesta și-a deschis-o recent la Giroc.

„Am deschis recent o sală de box situată la intrarea în Giroc. Am toate condiţiile aici, încerc să promovez şi alţi băieţi. Sper ca primarul Ionel Toma să fie alături de noi, sunt puţine săli de box la acest nivel la Timişoara şi în ţară. Vrem să aducem noi boxeri atât pentru Timişoara, cât şi pentru Giroc. Îi aşteptăm pe copiii din cele două localităţi, vrem să facem performanţă cu ei, dar pe lângă aceştia aşteptăm oameni de toate vârstele care îşi doresc să se menţină în formă. Momentam desfăşurăm antrenamente în zilele de luni, miercuri şi vineri, cu două grupe, în intervalele orare 18-20 şi 20-22. Boxul nu este bătaie, ci un sport care te face mai inteligent şi îţi oferă un alt tip de mişcare faţă de cea din sala de forţă. Boxul înseamnă şi disciplină, vrem ca ei să plece de la sală mai disciplinaţi şi cu o gândire mai sănătoasă. Sala este deschisă, deşi încă nu am inaugurat-o oficial, probabil că voi face acest lucru după următorul meu meci. L-am invitat pe Mihai Leu, am vorbit şi cu Leonard Doroftei şi Francisc Vaştag, îi aştept şi pe ei la inaugurarea sălii mele din Giroc”, spune tânărul pugilist.

Înainte de a pleca într-un stagiu centralizat de o lună la Manchester, unde va fi îndrumat de fostul campion mondial Ricky Hatton, Flavius Biea va lucra la Giroc cu un nou preparator fizic. Este vorba despre fostul handalist timişorean Sorin Sărăndan. „În ceea ce priveşte strict cariera de boxer profesionist, voi începe antrenamentele alături de Sorin Sărăndan, un nou preparator fizic. Sper să fie de bun augur colaborarea cu el. Voi pleca în Anglia cu aproximativ o lună înainte de primul meci, care cel mai probabil va fi la sfârşitul lui martie sau la începutul lui aprilie. Am ales Manchester, unde îl voi avea antrenor pe Ricky Hatton. Sper să-l am în colţ la următorul meci (…) Sper să am mai multe meciuri în acest an şi să fac faţă tuturor provocărilor. Din păcate, ultimul meci nu s-a încheiat cu o victorie pentru mine, dar o să trec peste această înfrângere şi voi deveni campion mondial”, a mai spus pugilistul în vârstă de 28 de ani.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Avertisment public de la ministrul Grindeanu: Nu pregătiți PUZ-uri pe mulți bani pe Lugoj – Filiași, nu veți fi plătiți

Prezent la Lugoj, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a avertizat eventualii speculatori imobiliari să nu încerce…

12 ore ago

Timişoara trece după un meci dificil de Rapid şi rămâne prima la rugby

Meci intens, salvat de un final spectaculos. SCM USV Timişoara a învins mai greu decât…

14 ore ago

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

17 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

17 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere a rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

18 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

18 ore ago