Categories: Timp liber

Gogol Bordello si Dub FX, la Revolution Festival

Purpuriu. Violet. Mov. Cum vă place să-i spuneți, dar… pregătiți-vă să-l purtați! La Timișoara vin, în premieră Eugene Hutz & co, adică Gogol Bordello. Li se alătură pe scena principală Dub FX și surprizele nu se opresc aici. Doar marți, 27 februarie, biletul pe 3 zile pentru R:Eevol:Ution Festival costă 99 de lei!

A patra ediție a festivalului R:Eevol:Ution va avea loc între 31 mai și 2 iunie și continuă ideea de anul trecut: 3 zile și 3 nopți de distracție. Vor fi peste 10 spații de petrecere și sunt așteptați peste 30 de artiști, unul și unul. Gogol Bordello, senzația gipsy-punk-rock preferată a Madonnei, vine direct din Manhattan. Eugene Hutz & co sunt un bun prilej pentru a purta mov, așa că pregătiți-vă de un show pe care o să-l uitați cu greu. Spiritul Africăi va fi adus de excepționalii Kuenta i Tambu, iar Noua Zeelandă îi trimite la Timișoara pe Graham Candy. Vine și Dub FX, un artist care a început pe stradă, unde oamenii i-au înregistrat arta pe telefoane și le-au împrăștiat pe toate rețelele sociale. Lista de hit breakeri nu se oprește aici: unul dintre cei mai populari DJ ai momentului, Wilkinson (DJ set), își va aduce hitul său colosal, „Afterglow” iar Filatov & Karas vă vor ține în picioare cu piese precum „Don’t Be So Shy”, „Time Won’t Wait for Us”, „Tell It to My Heart” și „Wide Awake”.

Hardstep, dubstep, neurofunk și breakbeat te vor face să dansezi noaptea-ntreagă. The Qemists (DJ set), Iphaze, Phytius și Zardonic îți vor aduce o perspectivă cu totul nouă asupra muzicii. Pentru iubitorii de muzică electronică, Electric Apex va avea plăcerea de a-i găzdui pe unul dintre DJ-ii giganți ai techno-ului românesc, Raresh. Pentru cei care iubesc riffurile de chitară, R:Evol:Ution festival e mândru să vă prezinte 1000 Mods, o formație de psychedelic / heavy rock din Grecia. În „meniu” este și stoner, metal, hardcore modern, punk, trash core, progressive și black metal, toate la Xtreme Zone. De la Armageddon la Words that Burn, vizitatorii vor avea ocazia unică să prindă formații precum Avven, Bombarder, Dishumanity, Dorededuh, Downstroy, Fast As We Go Far, Groteska, Hill, Nemesis, Satori Junk, Sputnik, The Hellfreaks, The Moon And The Nightspirit, Transceatla, Trash Union, Umbra și Wolfram.

Biletele Early Bird sunt disponibile doar marți, 27 februarie, la prețul de 99 de lei, pentru trei zile, pe eventim.ro și iabilet.ro. De miercuri, 28 februarie, biletul va costa 169 de lei. În afară de biletul pe festival, avem o ofertă specială: 3 zile + acces la camping pentru 189 de lei, disponibil doar azi! A patra ediție a festivalului este susținută exclusiv de Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

Share
Published by
Cristina Tomescu

Recent Posts

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chinologice care au avut loc, în acest weekend la…

9 ore ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

14 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

16 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

17 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

17 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

17 ore ago