Categories: Sport

Leii din Banat tintesc sus in Cupa Romaniei si isi doresc trofeul

În weekend, la Odorheiul Secuiesc se va disputa Turneul Final 8 al Cupei României, unde creditată cu șanse la trofeu este și BC SCM Timișoara, cea mai experimentată dintre participante. Bănățenii se gândesc deja la câștigarea trofeului, acesta fiind gândul cu care pleacă la drum.

„Ne dorim să jucăm cele 3 meciuri și să le câștigăm. Știm că avem un traseu foarte dificil. În primul tur jucăm cu echipa de pe locul secund, CSU Sibiu, iar în eventualitatea în care trecem mai departe putem evolua cu echipa de pe locul 1, U BT Cluj, sau cu formația care învinge trupa ardeleană, adică Piteștiul. Turneele finale ale Cupei României, sunt întotdeauna imprevizibile și se poate întâmpla orice. Mai ales, în actualul format, cu 8 echipe, sunt de așteptat și surprizele, care aduc un plus de atractivitate turneului”, a spus antrenorul echipei, Tudor Costescu. Tehnicianul a vorbit și de problemele financiare ale echipei: „în acest moment nici nu vrem să ne gândim la acest subiect, ne focusăm strict pe această competiție. Oricum, suntem încrezători că totul se va rezolva”.

Mladen Jeremic, căpitanul echipei, crede și el că echipa poate produce surpriza: „Am avut un program mai ușor de partide și ne-am pregătit intens pentru această competiție. Suntem optimiști și credem că putem face o treabă bună. Primul meci este și cel mai important, jucăm cu Sibiul, o echipă puternică pe care o cunoaștem bine. Ne așteptăm la un meci strâns și sperăm să mergem mai departe”, spune acesta. BC SCM Timișoara joacă duminică de la ora 17.15 cu Sibiul, însă cu o zi mai devreme, sâmbătă, va juca și cealaltă grupare din Timișoara, Timba, împotriva Stelei, de la ora 20.

Share
Published by
Alin Toader

Recent Posts

Viceprimarul Cosmin Tabără, trimis la ascuțit creioane, după ce rămâne și fără bazele sportive

Primarul Dominic Fritz a decis că e timpul ca viceprimarul său liberal să treacă efectiv…

2 ore ago

Alfred Simonis solicită sancționarea grupurilor politice ale Alianței Dreapta Unită și ai AUR pentru circul de joi noaptea, din Piața Unirii

PSD Timiș atacă Alianța Dreapta Unită și spun că liderii locali ai acesteia folosesc circul…

4 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

4 ore ago

Agresiune AUR împotriva lui Dominic Fritz în prima noapte de campanie. Candidatul AUR este omul echipei Robu-Simonis

În noaptea de 9 mai, un grup de membrii AUR a întrerupt evenimentul de lansare…

5 ore ago

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

7 ore ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

8 ore ago